grecia bosnia cm 2018

Spectacol total la Grecia – Bosnia (video), Belgia a făcut scor fluviu cu Estonia

Meciul Grecia – Bosnia, care se anunta unul total neinteresant, a adus cel mai mare spectacol, duminică seara în preliminariile Cupei Mondiale 2018. Pariuri sportive: Vezi aici cotele tuturor meciurilor din preliminariile Cupei Mondiale 2018 (Zona Europa)

Primul gol a fost marcat de oaspeți, prin Pjanic, în minutul 32. O lovitură liberă executată de acesta a deviat din bară în portarul grec Orestis Karnezis, iar apoi a intrat in poartă!

Grecii au egalat în minutul 90+5, cu un șut de zile mari reușit de Giorgos Tzavellas, un gol de generic. Ambele goluri se pot vedea în clipul de mai sus.

Spectacolul celor două goluri dramatice a fost completat de o tensiune maximă pe teren. În minutul 80, Kyriakos Papadopoulos și Edin Dzeko au fost eliminați după ce s-au șicanat reciproc. Bosniacul Dzeko i-a tras șortul în vine lui Papadopoulos , lăsându-l pe jucătorul grec cu lenjeria intimă la vedere, pe teren.

Egalul a fost unul vital pentru Grecia (10 puncte), care a păstrat distanța de trei puncte față de Bosnia (7 puncte), pe locul 2 in Grupa H, condusă de Belgia cu 12 puncte.

În alt meci tot din Grupa H, Belgia a învins cu 8-1 echipa Estoniei, marcând de cinci ori în repriza a doua, într-un interval de 28 de minute.

În Grupa A, Olanda a urcat pe locul al doilea grație victoriei la scor cu Letonia, având 7 puncte, la fel ca Suedia, locul 1 fiind ocupat de Franța cu 10 puncte.

În  Grupa B, Elveția a acumulat 12 puncte, iar Olanda și-a păstrat locul al doilea cu 9 puncte, fiecare câștigând așteptat meciurile cu Insulele Feroe și respectiv Letonia.

Iată rezultatele serii:

Grupa A
Bulgaria 1 – 0 Belarus
Luxemburg 1 – 3 Olanda
Grupa B
Ungaria 4 – 0 Andorra
Elveția 2 – 0 Isulele Feroe
Portugalia 4 – 1 Letonia
Grupa H
Cipru 3 – 1 Gibraltar
Belgia 8 – 1 Estonia
Grecia 1 – 1 Bosnia-Herțegovina

Leave a Reply