Finala Cupei Angliei: Chelsea – Manchester United

Cu orgoliul rănit după ce nu a avut nicio șansă la titlu, Mourinho vrea să termine sezonul cu un trofeu. Conte e, probabil, la ultimul meci pentru Chelsea după ce a ratat locurile de Liga Campionilor. Antrenorii care au avut o rivalitate aprigă pe parcursul sezonului joacă pentru trofeul Cupei Angliei.

În fiecare zi, Betano are mii de meciuri disponibile pentru pariere!

Jose Mourinho nu își ține vreodată gura închisă când îl deranjează un rival. Deși a avut numeroase „războaie”, cel cu Antonio Conte de la începutul anului s-a detașat de restul prin duritatea declarațiilor venite din ambele părți. Doi antrenori care nu se simpatizează deloc vor fi pe băncile a două echipe ce au format o rivalitate tot mai mare în anii 2000 pentru finala Cupei Angliei.

STREAMING LIVE de la 19:15 și COTE cu Marjă 0%! 3.10 pentru egal și 2.94 atât pentru Chelsea cât și pentru Man United!

Antonio Conte a câștigat Premier League cu Chelsea în primul sezon în Anglia, însă al doilea a fost un eșec. Chelsea a terminat pe locul 5, ratând calificarea în Liga Campionilor, un deznodământ de neacceptat pentru Roman Abramovici. Demiterea italianului după finala Cupei e anticipată de toată lumea, picătura care a umplut paharul fiind partida din ultima etapă de campionat – o înfrângere cu 3-0 la Newcastle. Mourinho are scaunul sigur, deși obiectivul a fost titlul de Premier League. A terminat pe 2, fără șanse să se apropie de mașinăria lui Guardiola de la Manchester City, iar din Liga Campionilor a fost eliminat în optimi. Portughezul e obsedat de trofee și recorduri, așa că va face tot ce e posibil pentru a încheia anul cu o medalie și a deveni al treilea antrenor din istoria fotbalului englez care câștigă cupa cu două echipe diferite. E a șasea finală a lui Mourinho în Anglia și, de fiecare dată până acum, a luat aurul!

Leave a Reply