fcsb europa league

FCSB abordează surprinzător meciul cu Plzen

FCSB este deja calificată în primăvara europeană a Europa League, dar diseară, în meciul cu Plzen, are o miză importantă. Românii au nevoie de un egal pentru o clasare mai bună în vederea fazelor eliminatorii.

Roș-albaștii se află la acest moment într-un veritabil careu de ași în Europa League. Alături de Arsenal, Lazio și Zenit, steliștii completează lista celor patru echipe deja calificate în șaisprezecimile de finală ale competiției, după doar patru meciuri în grupe.

Toate cotele și pariurile de la Plzen – FCSB în Europa League (23.11.2017, 20:00)

S-ar putea spune că FCSB nu mai are diseară, la Plzen, un scop să forțeze. Argumente în acest sens au venit chiar din cadrul lotului, după ce Nicoale Dică a anunțat mutări neașteptate. I-a lăsat acasă pe Teixeira și Pintilii. În ziua meciului s-a aflat că în poartă va debuta pe plan european tânărul Alexandru Vlad, iar Man va fi folosit ca al doilea vârf.

Budescu nu va fi titular, dar Alibec se va afla pe teren de la început. Toate modificările au fost anunțate joi de patronul echipei, după o discuție cu antrenorul.

Astfel, primul 11 al FCSB în partida de diseară cu Plzen ar putea fi următorul: Vlad – Enache, Balasa, Planici, Morais – Coman, Filip, Ov Popescu, Golofca – Alibec, Man.

Ce înseamnă acest lucru pentru pariurile sportive? Plzen este o favorită clară la victorie, având pe Betano cota de 1,75, în timp ce românii au primit un multiplicator de 4,85 pentru trei eventuale puncte surpriză diseară.

Totuși, calculele arată că FCSB are nevoie de minim un rezultat de egalitate pentru a-și asigura locul 1 în Grupa G, așa că nici cota de 3,90 pentru un meci nul nu este de ignorat. Abordarea partidei etalând o echipă relativ experimentală în fața unei grupări aflate pe locul secund în grupă, ar putea aduce la final o calificare de pe locul al doilea și, implicit, un adversar mai dificil în șaisprezecimile de finală.

Nu uita nici de celelalte partide din Europa League, toate cotele sunt pe Betano!

Leave a Reply