cote pariuri sportive

Cine sunt favoritele la titlu în Liga 1, principalele campionate din Europa și cupele europene

Fotbalul din Europa este momentan în pauza de vară, dar spre finalul lunii iunie începe noul sezon prin preliminariile cupelor europene. Chiar dacă nu se joacă încă în principalele campionate, Betano a făcut deja calculele la pariuri sportive pentru favoritele din 2017/2018.

Tu cine crezi că va câștiga competițiile importante din sezonul viitor?

Pentru Liga 1, casa de pariuri online Betano.com consideră că FCSB are prima șansă la câștigarea campionatului următor, cu cota de 2,50. A doua favorită este actuala campioană, Viitorul, cu o cotă de peste 6,00, urmată de Dinamo cu 6,50. A patra șansă o are CFR Cluj, cu o cotă de 8,00 – una atractivă ținând cont că ardelenii l-au luat pe banca tehnică pe Dan Petrescu și fac transferuri importante pentru a avea șanse reale la titlu.

Betano oferă și pariuri pentru clasări în Top 2 și Top 6 la finalul campionatului.

Click aici pentru toate pariurile din Liga 1

În ceea ce privește Liga Campionilor, favoritele principale sunt Real Madrid și FC Barcelona, cu aceeași cotă de 6,00, urmate la mică distanță de Bayern Munchen. Finalista sezonului trecut, Juventus Torino, are o cotă de 10,00.

FCSB este și ea prezentă în listă, având una dintre cele mai mici șanse la trofeu și o cotă mare de 250,00! Viitorul Constanța a primit 500,00 pentru a lua trofeul Champions League!

De asemenea, Viitorul are cota de 5,60 să ajungă în grupele Ligii Campionilor, iar FCSB o cotă de 6,50 în acest sens. Diferența este dată de faptul că echipa lui Gică Hagi va fi cap de serie în tragerea la sorți a preliminariilor, în timp ce roș-albaștrii nu.

Click aici pentru toate pariurile din Champions League

În Europa League, Arsenal este considerată principala favorită, cu o cotă de 10,00, urmată de AC Milan cu 15,00 și Villarreal cu 20,00.

Există pariuri speciale pe calificarea în grupe pentru Dinamo, CSU Craiova și Astra Giurgiu.

Click aici pentru toate pariurile din Europa League

Pentru Premier League, Betano.com a creat și prima etapă, care începe pe 12 august. Manchester City are prima șansă la trofeu.

În Italia, Juventus este marea favorită, urmată de Napoli la o distanță apreciabilă.

Real Madrid și FC Barcelona își împart șansele în Primera Division, la egalitate perfectă, cu o cotă de 1,90.

Bayern Munchen și PSG sunt favorite în Bundesliga și respectiv Franța.

Click aici pentru toate pariurile din Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga și Ligue 1

Leave a Reply