pantelis-kapetanos

EXCLUSIV Pantelis Kapetanos: „Vreau să revin în România. Am fost aproape în iarnă!”

Pantelis Kapetanos a jucat timp de 6 ani în România, la FCSB și la CFR Cluj. Are 128 meciuri în Liga 1 Betano și 48 goluri înscrise, fiind pe locul patru între marcatorii străini din campionatul nostru. Atacantul grec care a fost campion cu ambele echipe a vorbit, în exclusivitate, cu Betano despre dorința de a reveni în România, derby-ul de duminică dar și despre evenimentele din fotbalul grec.

 

Betano: Te întorci în România?

Pantelis Kapetanos: Vreau. Sincer, vreau. Am fost aproape de Iași în vară, dar am rămas cu familia. Copiii sunt la școală aici, e mai greu. Și în iarnă a vorbit agentul meu cu echipe de acolo. Eu voi încerca și la vară, vreau să îmi termin cariera în România. Pentru mine și familia mea a fost foarte bine acolo.

Cu cine ai vorbit în iarnă?

Nu pot să spun numele. Au fost două echipe din play-out. Agentul mi-a spus că situația e grea, că nu sunt bani și organizarea nu e foarte bună. Am decis că e mai bine să aștept.

La Dinamo ai merge?

Nu. Am jucat la Steaua, nu pot să merg la Dinamo. Pentru mine așa e.

Știi problemele cu Steaua și FCSB?

Nu știu ce s-a întâmplat dar pentru mine e doar o echipă Steaua, cea din prima ligă. Și pentru toată lumea. Nu susțin echipa din liga a patra.

Duminică e CFR – FCSB, meciul între echipele la care ai jucat.

Pe Betano ai cele mai mari cote pentru noul derby al României. Pariază acum!

Va fi un meci echilibrat, e un derby, șansele sunt 50-50. CFR are avantajul că joacă acasă, dar Steaua are mai multă experiență. Sunt cele mai bune echipe acum. Urmăresc în fiecare săptămână ce se întâmplă acolo. Citesc presa, mă uit la rezumate. Am avut cea mai bună perioadă din cariera mea în România, nu am avut accidentări, am reușit să dau tot. Cu CFR am câștigat primul meu trofeu, a fost cea mai mare bucurie a mea.

Cum e fotbalul de acum din România față de cel pe care l-a găsit prima dată?

Era mult mai bun atunci. În primul meu an la Steaua erau 8-10 echipe foarte bune. Campionatul a scăzut mult acum. Am văzut meciurile Stelei din Europa League, cu Lazio. Au jucat foarte bine în primul meci, e important că au câștigat. În al doilea nici nu au intrat pe teren. Nu numai în România, și în Grecia e la fel. Dacă nu sunt bani, e greu să faci ceva.

Ce părere ai de întâmplările de acum din Grecia?

Ați văzut și voi, s-a oprit campionatul, nu știe nimeni când începe. E o situație incredibilă. Nu se mai joacă fotbalul pe teren, doar în tribunal. PAOK – AEK nu s-a terminat. A fost un gol clar al lui PAOK, gol corect, fără discuție. Arbitrul l-a dat, apoi l-a anulat și meciul nu s-a mai terminat. Nu știu de ce au schimbat decizia. Nimeni nu știe ce a scris în raportul de joc, e o nebunie. Problema, când a intrat președintele cu pistolul în teren, a fost că a văzut toată lumea. PAOK a fost cea mai bună echipă până acum, pentru mine. La tribunal se va decide totul. Titlul nu se mai joacă pe teren, asta e problema.

 

Leave a Reply