el clasico real madrid barcelona

El Clasico: Barcelona – Real, meciul cu numărul 232

El Clasico se joacă sâmbătă, pe terenul echipei FC Barcelona, care primește vizita celor de la Real Madrid, de la ora 17:15. Este un meci de mare interes, iar Betano.com s-a pregătit pe măsură.

Betano.com, ofertă imbatabilă pentru El Clasico

Casa de pariuri online Betano.com a pregătit cum se cuvine meciul anului în fotbalul internațional, El Clasico, între FC Barcelona și Real Madrid.

Partida de sâmbătă, poate fi urmărită cu streaming live legal pe siteul Betano.com. Imaginile vor fi disponibile de la ora 17:30.

Betano a pregătit de asemenea și o ofertă cu peste 200 de pariuri speciale și cote excelente, cu Marjă 0%, pentru opțiunile de pariere 1, X sau 2.

Toate cotele partidei, dar și transmisia live video, pot fi accesate în această pagină.

232 sau 233 de El Clasico?

Cele două echipe se vor întâlni pentru a 232-a oară! De fapt, au fost 233 de meciuri directe, dacă am lua în considerare și o partidă pe care Liga de Fotbal din Spania nu o consideră ca oficială, cea din anul 1902 din semifinalele Copa de la Coronacion (câștigată de Barcelona cu 3-1).

Ca o mică paranteză, Steaua și Dinamo au jucat în Marele Derby al României, recent, meciul cu numărul 166.

Presiunea este pe Barcelona

„Albii” descind pe Camp Nou fiind lideri în La Liga, cu 33 de puncte. Gazdele se află pe locul al doilea, cu 27 de puncte. Este așadar un El Clasico nu doar cu numele, ci chiar între echipele care domină campionatul Spaniei la acest moment.

O victorie a catalanilor ar balansa situația în clasament, este inutul de spus că echipa lui Luis Enrique are nevoie de cele trei puncte mai mult decât aerul. De cealalată parte, fotbaliștii conduși de Zinedine Zidane sunt neînvinși în acest sezon, astfel că Barcelona va trebui să arate un fotbal venit din altă galaxie pentru a-i învinge pe „galactici”.

Fanii de pe Camp Nou nu pot uita ultimul El Clasico. Barcelona intra în acel meci cu o serie de 39 de partide fără înfrângere, dar pierdea contra „albilor”, iar acea frică există și acum.

Real Madrid domină El Clasico

Real Madrid a adunat 93 de victorii, iar Barcelona are 91 în El Clasico din toate competițiile. Privind doar La Liga, „albii” au 72 de victorii din 172 de meciuri, iar catalanii 68.

Din ultimele 13 El Clasico jucate pe teren propriu, FC Barcelona a pierdut doar trei. Real a câștigat cinci din ultimele nouă întâlniri cu marii rivali, în toate competițiile, inclusiv ultimul El Clasico de pe Camp Nou, pierzând patru.

Partida de sâmbătă beneficiază de cote excelente, cu Marjă 0%, pe Betano.com, toate fiind disponibile aici.

Leave a Reply