steaua zurich europa league

Egaluri pentru Steaua și Astra în Europa League. Rusescu o învinge pe Villarreal

Steaua și Astra au terminat la egalitate meciurile pe care le-au jucat joi seară, în etapa a patra a grupele Europa League. În Grupa L, cea a Stelei, Raul Rusescu a marcat decisiv în poarta lui Villarreal.

Steaua nu poate sparge blestemul elvețian

Steaua nu a avut forță joi seara, la Zurich, terminând 0-0. Nu au existat ocazii de clare de gol. Cea mai mare șansă pentru Steaua a fost irosită de De Amorim, care a șutat în prima repriză peste poartă, singur cu portarul, din apropierea careului mic.

Adi Popa a fost cel mai combativ jucător de pe teren, însă nu a reușit nimic notabil, în afara unui șut în plasa laterală.

Steaua rămâne fără o victorie în Elveția,  în cupele europene.

În celălalt meci al Grupei L, Villarreal a fost învinsă acasă de Osmanlispor, cu 2-1. Golul victoriei pentru turci a fost marcat de Raul Rusescu, în minutul 75.

Liderul surprinzător al grupei Stelei este Osmanlispor, cu 7 puncte adunate, după patru etape. Turcii sunt urmați de Villarreal și FC Zurich, fiecare cu câte cu 5 puncte. Steaua este pe ultimul loc, cu trei puncte adunate cu greu din trei egaluri.

Astra, egal acasă cu Plzen

Deși în urmă cu două săptămâni Astra o învingea în deplasare la Viktoria Plzen, de data aceasta, la București, echipa din România nu a mai repetat performanța. Fără Alibec, accidentat, giurgiuvenii nu au avut forță în ofesnivă și au terminat 1-1, golul lor fiind marcat de Stan în minutul 20.

În celălalt meci al Grupei E, AS Roma a învins-o cu 4-2 pe Austria Viena și s-a detașat pe locul 1, cu 8 puncte. Locul al doilea este ocupat de echipa din țara lui Johan Strauss, cu 5 puncte, iar Astra rămâne în calculele calificării, cu 4 puncte. Viktoria Plzen pândește de pe ultimul loc, cu trei puncte, având șansele ei în ultimele două etape rămase.

Leave a Reply