echipa romania

Daum a schițat echipa probabilă pentru România – Polonia

Christoph Daum, selecționerul echipei naționale, pare a fi creat echipa pe care o va trimite pe teren în meciul pe care România îl dispută la București cu Polonia în preliminariile Cupei Mondiale 2018, vineri, 11 noiembrie, de la ora 21:45.

Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru  meciurile din preliminariile CM 2018.

Daum se va baza în poartă pe Ciprian Țătărușanu, acesta având postul de titular ca și asigurat.

În apărare, tehnicianul german i-ar arunca în luptă pe Romario Benzar, Vlad Chiricheș și Dragoș Grigore, alături de Alin Toșca. În locul ultimului, Daum l-ar putea prefera pe Iasmin Latovlevici.

Benzar ar putea apărea în primul 11 deoarece Cristian Săpunaru este accidentat și ar putea să nu fie recuperat până la ora partidei.

Ovidiu Hoban și Petre Marin au cele mai mari șanse de a fi așezați în fața apărării.

La mijloc cel mai probabil vor juca Adi Popa, Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu.

În ceea ce privește atacul, postul este deschis între Bogdan Stancu, Claudiu Keșeru și Florin Andone. Dacă Daum vrea soluția cea mai sigură, se va baza pe Stancu, iar Andone ar putea fi introdus în partea a doua. Keșeru este în creștere de formă și nu ar trebui neglijat. Va fi o alegere grea pentru atac, pentru că România a suferit în ultimul meci, iar ceva trebuie schimbat neapărat acum în bine.

Rămâne de văzut dacă Daum va avea curajul ca în atac să îl aducă titular pe Andone, un curaj pe care selecționerul precedent, Anghel Iordănescu, l-a avut doar în a doua repriză a ultimului meci de la EURO 2016, atunci când echipa a funcționat optim.

Echipa probabilă a României contra Poloniei: Țătărușanu – Benzar, Chiricheș, Grigore, Toșca – Hoban, Marin – Popa, Stanciu, Chipciu – Stancu.

România este pe locul 3 în Grupa E

Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale 2018 are pe moment un clasament neașteptat, privind liderul. Pe locul 1 se află echipa din Muntenegru, cu 7 puncte, urmată de Polonia cu același număr de puncte, dar cu golaveraj inferior.

România se află pe locul al treilea, cu 5 puncte, apoi Danemarca (loc 4 – 3 puncte), Kazahstan (loc 5 – 2 puncte) și Armenia (loc 6 – 0 puncte).

Partida cu Polonia va fi ultima din acest an pentru România în cadrul preliminariilor de la Cupa Mondială 2018.

Campania de calificare va fi reluată în 2017 cu partida de pe 26 martie, contra Danemarcei, la București.

Foto: FRF

Leave a Reply