liga campionilor preliminarii tur 2

Diseară aflăm ultimele echipe care vor juca în grupele Ligii Campionilor!

PAOK – Benfica, PSV – BATE Borisov și Salzburg – Steaua Roșie sunt ultimele 3 meciuri din preliminariile Ligii Campionilor. Toate se joacă diseară, de la 22:00!

PAOK a câștigat toate meciurile de acasă, dar cotele dau șanse mai mari portughezilor!

Cote 1X2: 3.35 PAOK, 3.44 X, 2.41 Benfica

Cote calificare: 2.08 PAOK, 1.75 Benfica

Deși are peste un an în care nu a înregistrat decât succese pe propriul teren, PAOK nu este creditată cu prima șansă la victorie diseară. Echipa lui Răzvan Lucescu a arătat o formă bună și în startul sezonului, eliminându-le pe Basel și Spartak Moscova, iar în meciul de la Lisabona a făcut 1-1. Se va califica în grupe, așadar, dacă învinge sau face 0-0. Benfica, după meciul cu PAOK, a mai avut un rezultat de 1-1 acasă – în derby-ul Lisabonei, cu Sporting. Portughezii vor veni la Salonic după două meciuri dificile într-o săptămână, iar Lucescu poate profita de asta și poate deveni primul antrenor care o califică pe PAOK în grupele Ligii Campionilor!

PSV nu a mai pierdut la 2 goluri din martie 2016. Misiune imposibilă pentru BATE?

Cote 1X2: 1.36 PSV, 5.40 X, 8.50 BATE

Cote calificare: 1.02 PSV, 20.00 BATE

PSV a câștigat cu 3-2 la Borisov în meciul tur și mai poate rata grupele dacă pierde la minim 2 goluri, sau la un gol cu BATE marcând de minim 3 ori. Ultima partidă pe care olandezii au pierdut-o la diferență de 2 goluri pe propriul teren s-a jucat în martie 2016, cu Ajax. De atunci, pe terenul lui PSV au mai venit echipe mari ca Bayern sau Atletico, dar niciuna nu s-a impus la scor. În plus, a trecut peste un an de la ultima înfrângere la Eindhoven. Șansele lui BATE la calificare sunt minime, iar cotele reflectă acest lucru.

Salzburg a ajuns în grupe doar în 1994. Steaua Roșie, niciodată

Cote 1X2: 1.50 Salzburg, 4.30 X, 7.25 Steaua Roșie

Cote calificare: 1.35 Salzburg, 3.25 Steaua Roșie

Campioana Austriei în ultimii 5 ani, RedBull Salzburg nu a reușit în acești ani să treacă de tururile preliminare ale Ligii Campionilor. Acum are cele mai mari argumente să se califice în grupe, bazându-se pe un lot cu experiență internațională, care a ajuns anul trecut până în semifinalele Ligii Europa. Steaua Roșie speră la o calificare, în premieră, în grupe. În tur, la Belgrad, s-a terminat 0-0.

Leave a Reply