fotbal napoli

Fotbal: Derby-urile europene de sâmbătă

Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Premier League și Primera Division programează astăzi partide interesante. Toate mecirile de fotbal din campionatele importante, mai puțin cele din Anglia, sunt transmise cu streaming live pe Betano.com.

Click pentru cote și streaming live din fotbalul european

Napoli vs AC Milan (21:45)

În timp ce Napoli vine cu strălucirea din Liga Campionilor, AC Milan se chinuie în Serie A, aflată doar pe un loc 7. Chiar și așa, meciul este o luptă între două mari echipe italiene.

Echipa lui Maurizio Sarri este lideră neînvnsă în Serie A. Din 12 etape a adunat 10 victorii și este privită la această oră drept una dintre cele mai puternice forțe din Europa. Însă, înainte de pauza produsă de barajele Cupei Mondiale 2018, Napoli a dat un mic semn de slăbiciune, un 0-0 cu Chievo.

AC Milan speră în această seară să obțină o mare victorie, având o cotă de 6,50 pe Betano.

Două meciuri cu cote maxime

Betano oferă diseară două partide cu cele mai mari cote: Arsenal – Tottenham și Atletico Madrid – Real Madrid.

Deși este așteptat cu mare nerăbdare, Arsenal – Tottenham s-ar putea termina doar cu un rezultat de egalitate, mai ales că ambele echipe sunt echilibrate și se vor mulțumit cu câte un punct. Arsenal nu a câștigat nici un meci din ultimele 6 contra lui Spurs, în timp ce fosta echipă a lui Vlad Chiricheș nu a câștigat decât de 2 ori în cele 32 de întâlniri de pe Highbury.

Derby-ul Madridului, Atletico – Real, are o statistică interesantă. În ultimele 12 întâlniri directe, nici una dintre echipe nu a reușit să obțină victorii consecutive! Atletico este neînvinsă în Primera Division, are a adunat multe rezultate de egalitate (6 victorii și 5 egaluri). Acum vor primi vizita deținătoarei Ligii Campionilor, care în acest sezon de la La Liga a câștigat 5 din cele 6 deplasări! De altfel, „albii” sunt favoriți diseară, cu o cotă deloc rea de peste 2,20.

Leave a Reply