erby juve inter

Derby d’Italia: din nou de la egal la egal

După 6 ani în care Juventus a dominat Serie A iar Inter nu a terminat mai sus de locul 4. Marele derby al Italiei are ca miză, în sfârșit, și Scudetto. Juventus – Inter, de la 21:45, LIVE pe Betano.com.

Juventus a câștigat pe San Paolo etapa trecută un meci crucial. Alb-negrii riscau sa fie distanțați la 7 puncte de primul loc, situație cu care nu s-au mai întâlnit de mult timp în decembrie. Higuain a deschis scorul după aproape un sfert de oră, iar Juve a rezistat asediului napoletan ce a urmat pentru a lua 3 puncte. Victoria a reaprins lupta pentru Scudetto: Napoli a căzut pe 2 iar Inter a devenit lider.

Cote cu marjă 0% pentru pariurile tip 1X2. Pariază acum!

După eșecul lui Napoli cu Juve, a rămas o singură echipa neînvinsă în Serie A: Inter Milano. Nerazzuri au 12 victorii și 3 egaluri după 15 etape.  Etapa trecută au câștigat clar cu Chievo, 5-0, un meci în care Perisic a reușit un hattrick. Inter a înscris de 10 ori în ultimele 3 meciuri și se poate lăuda cu cea mai bună defensivă din campionatul Italiei – 10 goluri primite. Juventus are cel mai bun atac, cu 41 reușite. Principalii marcatori ai ”bătrânei doamne” sunt Dybala și Higuain, cu 21 goluri în total. La Inter sunt Icardi – golgheterul Serie A – și Perisic, cu 23. Inter are și primii doi pasatori decisivi: Candreva, cu 7, și Perisic cu 6.

Cine va înscrie în Derby d’Italia? Cote de peste 2 pentru golgheterii celor două echipe.

În ultimul meci jucat la Torino s-au impus gazdele, cu 1-0, în februarie. Cinci derby-uri consecutive s-au încheiat cu victoria echipei gazdă; iar vizitatorii au plecat învingători o singură dată în ultimele 10 meciuri. S-au jucat în total 231 meciuri oficiale între ele. Juventus a câștigat de 104 ori, Inter de 71 iar de 56 ori a fost egal. Juventus are avantajul și la golaveraj: 330-287. 617 goluri în total, o medie de 2,67 pe meci. Urmărește meciul cu streaming live pe Betano.com! (link) https://ro.betano.com/match-odds/Juventus-Turin-Inter-Milano-1117923

 

Leave a Reply