Burlacu Craiova

Ce pariem azi: El Derbi Barceloní, amicalele echipelor din Liga 1 Betano și mult baschet!

Am început ziua cu tenisul fantastic jucat de S1mona Halep și o continuăm cu sportul rege și o ofertă bogată la baschet. Amicalele disputate astăzi de FCSB și Universitatea Craiova cu Admira Wacker și respectiv Zaglebie Lubin, se pot urmări cu streaming live pe Betano.com!

 

BARCELONA – ESPANOL, 22:30. PESTE 220 DE TIPURI DE PARIU & STREAMING LIVE

Șocanta eliminare a „galacticilor” a cutremurat Spania aseară, însă vorba unui fost președinte „iarna nu-i ca vara”, adică „Barça nu-i ca Realul”…Concitadina Español a bătut trupa lui Valverde în tur, jucând cel mai bun meci al sezonului. Pe mapamond oricum, de ceva ani buni, microbiștii nici nu mai consideră acest meci drept un derby. Pe Nou Camp ultima victorie a alb-albaștrilor datează din 2009, când Ivan de la Peña, format în La Masia, făcea un meci de excepție. Este duelul cu numărul 208 dintre cele două formații, FC Barcelona având de trei ori mai multe victorii decât Español. Suporterii gazdelor vor avea cel mai probabil oportunitatea de a-i vedea la lucru pe Yerry Mina și Philippe Coutinho, noile achiziții ale Barcelonei. În cazul în care va fi utilizat, Coutinho s-ar afla la al doilea derby de Catalunya, el activând în sezonul 2011/2012 16 partide în tricoul lui Español. Cotele pentru acest meci sunt aici!

STREAMING LIVE: FCSB – ADMIRA ȘI UNIV. CRAIOVA – ZAGLEBIE

Pregătirile pentru reluarea Ligii 1 Betano sunt în toi, echipele noastre jucând în ultimele zile multe meciuri amicale în cantonamentele lor din străinătate. Pe lângă cotele atractive, Betano vă oferă și posibilitatea de a vedea la lucru cele două echipe de top. Universitatea Craiova începe la ora 14:00 și FCSB la 17:00.

AMICALUL LUI STANCIU ȘI VĂTĂJELU, ÎN DIRECT PE BETANO TV

Nicolae Stanciu a trecut recent la Sparta Praga, devenind cel mai scump jucător transferat în Cehia din istoria acestei țări. Coordonatorul de joc face parte din lotul cehilor pentru amicalul de azi, la fel și fundașul Bogdan Vătăjelu. Click AICI pentru cotele acestui meci!

ALTE MECIURI INTERESANTE DE PUS PE BILET

Sneijder vs Xavi in Qatar: cei doi maeștri se întâlnesc în Al Gharrafa – Al Sadd, de la 17:40.

Club Brugge domina Belgia. Cu 9 puncte peste urmăritori, liderul se poate distanța în partida cu Oostende, ora 21:30 live pe Betano TV.

Franța bate Cupa de la 22:00. Răsturnări de scor și goluri multe sunt rețeta perfectă pentru a paria LIVE pe partidele din Franța. La partida de azi Strasbourg – Lille, Betano.com vă oferă peste 200 de tipuri de pariu.

Derby legendar în Zweite! Dinamo Dresda – St. Pauli, live pe Betano TV, de la ora 21:30. Momentan ambele echipe sunt pe la mijlocul clasamentului din a doua ligă a Germaniei. Cotele pentru acest meci sunt garantat cele mai bune de pe piață, fiind oferit un payout de 100% prin promoția zilnică Marjă 0%.

Click AICI pentru a vedea toate cotele!

ÎN AȘTEPTAREA TENISULUI, JUCĂM…BASCHET. În oferta de astăzi avem peste 100 de meciuri!

Un click AICI vă duce pe lista competițiilor de azi, din care nu lipsesc Euroliga masculină, cea mai puternică ligă de pe bătrânul continent sau NBA, cel mai puternic campionat de baschet din lume. Majoritatea meciurilor de astăzi sunt oferite cu streaming live și o ofertă bogată de pariere.

Leave a Reply