Florin Andone Deportivo

Ce pariem azi: Deportivo – Valencia. Înscrie din nou Andone?

Deportivo La Coruna e la un punct deasupra liniei și vrea să urce în clasament, cu Andone în formă. Etape noi în Premier League, Primera Division și Ligue 1. Bundesliga și Campionatul European de handbal sunt la Betano TV!

Florin Andone a înscris ultimele două goluri ale lui Depor

Deportivo are doar 4 puncte și 3 goluri marcate începând cu decembrie. Andone a fost autorul ultimelor reușite, în meciurile cu Celta și Villarreal. Atacantul român a adus un punct echipei cu Villarreal și ne așteptăm să fie titular diseară, de la 21:45, cu Valencia. „Liliecii” au pierdut în 3 din ultimele 5 etape și s-au îndepărtat la 9 puncte de Barcelona, risipind șansele unui nou titlu. Au început 2018 cu dreptul, învingând-o pe Girona în campionat și eliminând Las Palmas în Copa del Rey. Pariurile 1X2 au marjă 0% iar Florin Andone are cele mai mari șanse să puncteze pentru Depor, cu cotă de peste 2.50!

Real Madrid – Villarreal, 19:15

La 16 puncte de Barcelona, Madridul a acceptat ideea unui titlu pierdut. Scaunul lui Zidane e tot mai instabil, iar antrenorul Realului vrea o victorie.

Știai că… doar doi fotbaliști au fost eliminați  la două Campionate Mondiale diferite? Zidane e unul dintre ei. Vezi AICI cine e al doilea, dar și alte recorduri și curiozități de la cel mai important turneu al fotbalului!

Leipzig – Schalke e capul de afiș azi în Bundesliga

Fotbalul spectacol din Germania a revenit ieri cu Leverkusen – Bayern și azi avem alte 6 meciuri. Cel mai important e RB Leipzig – Schalke, la 19:30. Sunt două dintre cluburile care oferă un fotbal bun constant. În toate meciurile lor de campionat s-a marcat, iar în 15 din 17 etape s-au dat peste 1,5 goluri. Leipzig și Schalke vor să înceapă bine returul după ce au încheiat 2017 slab – gazdele au avut doar o victorie în ultimele 6 etape, oaspeții în 5. Celelalte partide din Germania se joacă de la 16:30. Maxim are meci la Hannover! Toate jocurile din Bundesliga sunt difuzate LIVE pe Betano!

Cote mărite în Anglia până la ora 17:00

În Premier League se înfruntă ultimele două campioane la 17:00: Chelsea – Leicester. Gazdele au câștigat ultimele trei meciuri directe și marchează des cu Leicester. Ultima confruntare în care nu au înscris s-a jucat în septembrie 2000! Crystal Palace își poate continua revenirea cu Burnley, care nu a mai învins în deplasare din noiembrie. West Brom – Brighton e abia al zecelea meci între cele două cluburi iar victoria lui Brighton din tur e singura. Gazdele au doar o victorie acasă în 2017-18 și sunt obligate să ia 3 puncte în fața unui adversar care are un singur punct în ultimele 5 deplasări. În liga a doua engleză, Hull primește vizita echipei lui Adi Popa. Deși a jucat în Premier League sezonul trecut, Hull suferă: e pe 21, peste locurile retrogradabile doar mulțumită golaverajului. Reading e la 4 lungimi distanță și nu a mai câștigat cu Hull din 2005. Ai cote mărite pentru un pariu pe Chelsea, West Brom, Crystal Palace și Hull!

Monaco nu a pierdut niciodată cu Montpellier

La 21:00 e Montpellier – Monaco în Ligue 1. Oaspeții vor să rămână aproape de PSG, care joacă mâine cu Nantes. Distanța dintre ele e de 9 puncte în acest moment, monegascii fiind pe 2. Au fost 24 meciuri între Montpellier și Monaco, în urma cărora Monaco încă nu a simțit înfrângerea! Primul meci de azi din Franța e la 18:00 – Rennes – Marseille, iar restul etapei se joacă de la 21:00. Vezi toate partidele AICI!

România – Ucraina și Campionatul European de handbal sunt LIVE pe Betano!

Naționala de handbal masculin e la un pas de play-off-ul calificărilor la Campionatul Mondial. Meciul cu Ucraina începe la 19:15 și tricolorii sunt favoriți, dar au nevoie doar de un egal pentru a merge în runda următoare. Meciurile din faza grupelor de la Campionatul European încep la 18:15 cu Germania – Muntenegru. AICI e lista completă a meciurilor de azi din handbal!

Leave a Reply