henrikh-mkhitaryan-arsenal

Debutul lui Mkhitaryan e așteptat de fanii lui Arsenal

Până se concretizează transferul lui Aubameyang, Arsene Wenger se poate baza azi pe un alt fotbalist care tocmai a semnat cu Arsenal. Henrikh Mkhitaryan are toate șansele să joace azi, în deplasarea de la Swansea, la 21:45.

Cote cu marjă 0%, cote mărite, pariuri din peste 20 sporturi și peste 200 piețe la cele mai importante meciuri! Pariază pe Betano!

Stilul defensiv care le-a adus trei puncte celor de la Swansea în meciul cu Liverpool e așteptat din nou, iar tipul acesta de joc îl favorizează pe playmakerul adus de la Man United. Gazdele au învins Liverpool în ultima etapă dar au rămas pe ultimul loc, însă pot ieși din zona roșie cu un nou succes. Au pierdut un singur meci de când Carlos Carvalhal a preluat echipa, cu 3 victorii și 3 egaluri. Pentru Arsenal, meciul de azi e la fel de important. Sunt la 5 puncte de top 4 și nu își permit să se îndepărteze mai mult dacă vor calificarea în Liga Campionilor. Deși au două victorii la rând, ultima în cupă cu Chelsea, „tunarii” nu au câștigat în deplasare de 4 meciuri.

Un meci cu o premisă asemănătoare e Huddersfield – Liverpool: gazdele au emoții în ceea ce privește evitarea retrogradării, Liverpool pentru Champions League. Huddersfield a pierdut ultimele 3 meciuri, iar în cele trei dinainte au avut 3 egaluri, fiind acum la doar două puncte peste linie. Liverpool, care avea la mijlocul lui ianuarie o serie de 18 meciuri fără înfrângere, a suferit două eșecuri consecutive pentru prima dată în acest sezon. Două rezultate neașteptate, un 0-1 la Swansea în campionat și eliminarea din Cupa Angliei în fața lui West Brom, ambele cu echipe care au abordat un stil de joc foarte defensiv.

Al treilea meci de azi e între West Ham și Crystal Palace, iar pentru gazde e al 200-lea derby al Londrei. Două cluburi cu antrenori foarte experimentați în Premier League, au reușit să urce în clasament după starturi foarte slabe. Deși sunt aproape de prima jumătate, pe 11, respectiv 13, singurul rezultat prin care se pot îndepărta de nisipurile mișcătoare e victoria. Bătălia pentru supraviețuire e mai strânsă ca oricând, iar Everton, pe locul 9, e la fel de aproape de retrogradare ca de locul 8!

Joacă pe Betano! Ai cele mai mari cote de pe piață la meciurile cu marjă 0 și multe opțiuni de pariere la orice meci din Premier League!

Leave a Reply