Surprizele Betano pentru Mondial!

Pentru Cupa Mondială, Betano ți-a pregătit  mai multe surprize. Și nu e vorba doar de pariuri! Da, ai peste 200.000 de pariuri disponibile pentru turneu, însă poți câștiga premii în bani doar prin acțiunile tale pe site.

Secțiunea specială pentru Mondial

Intră pe pagina dedicată Cupei Mondiale pe site-ul Betano și alege unul dintre sutele de mii de pariuri disponibile! Pentru turneul final ai mii de piețe de pariere și peste 200,000 de opțiuni! Pariurile speciale sunt din toate categoriile. Lista lor pornește de la câștigătorea turneului și oferă multiple posibilități la fiecare echipa națională, jucători, recorduri care pot fi bătute, stadioane și arbitri! Iar dacă se întâmplă să vrei un pariu și să nu îl găsești, îl poți cere imediat accesând Cere un pariu!

Drumul spre Glorie – premii doar pentru că intri pe site!

Drumul spre Glorie este un nou concurs, ce va debuta cu ediția de Mondial. Strânge puncte în fiecare zi fiind activ pe site-ul Betano, termină cât mai sus în clasament la finalul competiției și câștigă premii în bani! Vei primi puncte pentru simpla conectare pe site, pentru plasarea unui pariu, pentru orice distribuire pe rețelele de socializare și pentru completarea misiunilor. E simplu, nu? Termină pe primul loc în Drumul spre Glorie și câștigă 15.000 de lei! Fii cu ochii pe pagina dedicată Cupei Mondiale și nu rata startul! Competiția va începe miercuri, 13 iunie, la 08:00!

Misiunile Mondialului au început deja

Misiunile Betano au fost introduse în primăvară, iar acum ajung la un alt nivel odată cu Cupa Mondială. Misiunile Mondialului vor fi valabile atât înaintea meciurilor cât și în timpul lor, pot include un meci sau mai multe și vor exista pe toată durata turneului final. Prima misiune a început deja: Ghicește câștigătoarea Mondialului!

Urmărește secțiunea specială pentru Cupa Mondială și fii la curent cu cele mai bune cote și cu concursurile oferite de Betano în această lună!

 

Leave a Reply