cupa romaniei craiova

Optimile de finală ale Cupei României: Cotă uriașă pentru echipa lui Hagi

Cupa României la fotbal programează de marți și până joi partidele din optimile de finală. Vor fi meciuri în care vor apărea echipe din Liga 1 Betano, toate disputându-se  în sistem eliminatoriu. Betano a pregătit pentru majoritatea partidelor din Cupa României în jur de 200 de tipuri de pariuri!

Iată mai jos programul  de marți al„optimilor” Cupei.

Marți, 28 noiembrie 2017
Unirea Slobozia – CSM Politehnica Iași, ora 14:00
Conducerea celor de la Poli Iași a anunțat recent că echipa se va concentra pe Cupă, având în vedere eșecurile recente din campionat. Ieșenii vor fi lipsiți de aportul de pe banca tehnică a lui Flavius Stoican, suspendat, și nu vor putea conta nici pe jucătorii Coinac și Frăsineanu. De cealaltă parte, Unirea Slobozia nu a mai jucat un meci oficial de la mijlocul lunii noiembrie, atunci când a încheiat partidele din Liga 3. Oaspeții sunt favoriți diseară la victorie, cu o cotă de peste 1,44 pe Betano.

CS Afumați – Universitatea Craiova, ora 18:00 
Universitatea Craiova este în formă în Liga 1 Betano și o va întâlni pe CS Afumați pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești. Cele două echipe se vor întâlni în premieră și se poate așteta un meci în care puternicul atac al Craiovei – 31 de goluri, al doilea cel mai bun in Liga 1 Betano – să își creeze numeroase acțiuni de poartă. Chiar dacă Afumați are renumele unei defensive de fier în Liga 2, echipa ilfoveană va avea dificultăți în cazul în care va aborda meciul cu o strategie de apărare. 1,47 este cota Craiovei la victorie.

FC Botoșani – FC Viitorul, ora 21:00 
Deși la prima vedere pare un meci echilibrat, cu două echipe din prima ligă a României, meciul de diseară are o favorită certă privind cotele de pariere: FC Botoșani. Gazdele sunt cotate cu 1,50, în timp ce Viitorul a primit un multiplicator de aproape 7,00! Motivul? Antrenorul Gică Hagi a văzut mai mereu în partidele de Cupă un bun test în care să poată rula fără remușcări jucători mai tineri. La fel va face și astăzi. De cealaltă parte, FC Botoșani a plecat în Cupă fără un obiectiv clar, dar după ce a eliminat-o pe CFR Cluj se pare că prioritățile conducerii s-au schimbat.

Restul meciurilor din „optimi” sunt:

Miercuri, 29 noiembrie 2017
CS Mioveni – Gaz Metan, ora 17:30
Universitatea Cluj – Dinamo, ora 20:30

Joi, 30 noiembrie 2017
Hermannstadt – Juventus București, ora 14:00
Chindia Târgoviște – Astra, ora 18:30
ACS Poli Timișoara – FCSB, ora 21:30

Leave a Reply