cupa mondiala 2018

Cupa Mondială 2018: Povestea meciurilor din septembrie

Cupa Mondială 2018 a adus drame și succese în partidele recente jucate în luna septembrie. România a pierdut orice șansă de calificare. A apărut și prima echipă care și-a asigurat biletele în Rusia după un meci încheiat cu scorul de 9-0. S-au bătut și recorduri.

Click pentru pariurile pe CM 2018, zona Europa

Recordul Belgiei

Belgia a devenit prima echipă calificată la CM 2018 după ce a învins Grecia și a câștigat cu 9-0 contra Gibraltarului. Echipa din țara ciocolatei are 113 de ani de istorie și a reușit să își egaleze recordul victoriei la cea mai mare diferență de scor  (9-0 contra Zambia în 1994 și 10-1 contra San Marino în 2001).

Alte cifre

Cele mai multe puncte din grupe: Germania, Elveția 24
Echipe neînvinse: Belgia, Anglia, Germania, Serbia, Spania, Elveția, Țara Galilor
Cele mai multe goluri marcate: Belgia, Germania 35
Cele mai puține goluri primite: Germania, Irlanda de Nord 2

Ronaldo țintețe locul 1

Cristiano Ronaldo (Portugalia) are cele mai multe goluri marcate în actuala campanie de calificare, 14. Portughezul a ajuns pe locul al doilea în fotbalul european ca număr de goluri marcate, 78, în 144 de partide. El se află la o mică distanță față de liderul clasamentului Ferenc Puskas (Ungaria și Spania) – 84 de goluri în 89 de apariții.

Franța prelungește agonia calificării

Echipa națională de fotbal a Franței a învins Olanda cu 4-0 și trebuia să câștige cu Luxemburgul pentru a-și consolida primul loc în Grupa A, cel care asigură calificarea directă la CM 2018. Numai că francezii au terminat 0-0 contra celor din Luxemburg și, cu 17 puncte din 8 etape, vor tremura în ultimele două meciuri având Suedia, cu 16 puncte, în urmărire.

România, 20 de ani fără mondial

Echipa națională de fotbal a României a ratat calificarea la Cupa Mondială 2018 după ce a pierdut cu 1-0 în Muntenegru. Tricolorii aveau nevoie de victorie pentru a rămâne în calcule pentru un loc de beraj, dar nu au reușit-o. Cu doar 9 puncte din opt partide în actuala campanie de calificare, România a ratat Cupa Mondială 2018. Ultima sa participare la un turneu final mondial a fost în 1998.

Leave a Reply