csms iasi europa league

CSMS Iași luptă pentru a rămâne în Europa League


CSMS Iași joacă joi seară, de la ora 21:30, manșa a doua din Turul 2 preliminar al Europa League, pe terenul celor de la Hajduk Split. În tur a fost 2-2, ieșenii fiind egalați dramatic în ultimele secunde ale jocului.

Acum ei încearcă să își mențină vii visele, după debutul într-un meci de cupe europene. Au fost la un pas de prima victorie, dar niște greșeli în lanț au dus la un gol egalizator al croaților.

Portarul Grahovac a scăpat mingea în poartă la golul de 2-2, după ce apărarea greșise și îi trimisese o minge pe tavă lui Ahmed Said. Said s-a trezit cu mingea la picior și a profitat de apărarea debusolată și descoperită pentru a marca cu largul suport al portarului ieșean.

Moldovenii au intrat cu șansa a doua în această dublă manșă, având ghinion la tragerea la sorți în cadrul căreia adversară a ieșit din urne Hajduk. În retur, o victorie ar fi o mare surpriză, așa cum arată și cotele caselor de pariuri, acolo unde Iașiul are o cotă la victorie de peste 6.

Dacă ar trece de Hajduk Split, Iașiul ar juca în Turul 3 preliminar cu ucrainienii de la Oleksandriya.

Napoli mizează pe aceeași echipă 

Antrenorul echipei, Nicolo Napoli, a prefațat returul de la Split în cadrul unei conferințe de presă susținute miercuri seară în Croația. El a anunțat că primul 11 va rămâne cel folosit și la Iași, în ciuda erorilor care au spulberat victoria.

„Toată lumea mai și greşeşte, la noi nu vor apărea modificări, echipa din tur a jucat bine. Portarul Grahovac va fi titular. Șansele de calificare sunt egale, deși ne așteaptă un meci greu. Hajduk este o echipă bună, joacă acasă foarte bine. Îl vor avea și pe Susic, dar noi ne vom vedea de ceea ce avem de făcut. Modul lor de joc ne convine.”, a declarat Napoli.

Cei de la Hajduk sunt calificați la 0-0, dar vor încerca să câștige meciul având presiunea publicului dornic de a vedea o victorie. De aceea, cei de la CSMS Iași au șansa lor și, dacă vor juca mai atent, este posibil să obțină o calificare surpriză.

Meciul beneficiază de Marjă 0% la agenția online de pariuri Betano.com, ceea ce aduce probabil cele mai mari cote pe pariurile 1 – X – 2. Toate cotele și pariurile pentru meciul Iași – Hajduk  sunt aici.

Leave a Reply