florin-tanase-fcsb

Cote cu marjă 0 la două meciuri de Europa League

De la 22:05 se joacă ultimele meciuri din Europa League, printre care și cel al FCSB-ului cu Lazio. Acesta, plus cel mai tare duel al șaisprezecimilor, Napoli – Leipzig, au cote cu marjă 0%!

Pariază legal și în siguranță cu Betano, sponsorul oficial al Ligii 1!

FCSB – Lazio, 22:05

Roș-albaștrii au în față una dintre echipele cu șanse mari la câștigarea trofeului, conform bookmakerilor. Lazialii au cota 15.00, mai mică decât Milan, Lyon sau Villarreal. Pentru partida de diseară ai două oferte pe Betano: cotele pentru rezultatul final au marjă 0% iar pentru minutul următorului gol ai promoția Minutul de Aur! Află detaliile AICI!

Napoli – Leipzig, 22:05

Echipa lui Vlad Chiricheș e în cel mai tare meci al rundei. Napoli are cota 12 să câștige Europa League iar germanii 27. Totalul de 39 este cel mai mic dintre toate duelurile din șaisprezecimi. Ambele echipe au ajuns în competiție din Champions League, unde au terminat pe 3 în grupe: Napoli, după Manchester City și Șahtior iar Leipzig după Beșiktaș și Porto. Cotele cu marjă 0% sunt cele mai mari de pe piață. Pentru un succes al gazdelor, Betano oferă 2.10; 3.72 pentru egal și 3.85 la victoria oaspeților.

Celtic – Zenit, 22:05

Celtic vine tot din Liga Campionilor. A avut o grupă cu PSG și Bayern, forțele care au „ajutat-o” să aibă cea mai slabă apărare din competiție, plus Anderlecht – peste care a terminat datorită rezultatelor directe. Zenit are cel mai bun atac al grupelor din Europa League și e singurul club care a obținut 16 puncte în această fază.

Copenhaga – Atletico, 22:05

Eliminarea lui Atletico din Liga Campionilor a fost un șoc pentru microbiști. Deși grupa a fost grea, cu Roma și Chelsea, spaniolii au terminat pe 3 din cauza punctelor pierdute cu azerii de la Qarabag, cu care au remizat de două ori. Și Copenhaga a avut emoții cu o echipă din est, terminând peste Șerif Tiraspol doar datorită rezultatelor directe. Cota danezilor e cea mai mare pentru meciurile de la 22:00: 6.25. Atletico are 1.60

Lyon – Villarreal, 22:05

Alt meci foarte tare programat la această oră, între cluburi care speră să câștige competiția. Villarreal e la a patra primăvara Europa League consecutivă iar în 2016 a ajuns până în semifinale. Lyon a ajuns în ultimele 4 chiar sezonul trecut, când a fost eliminată de Ajax după 5-4 la general. Dubla e echilibrată, ambele echipe au 1.90 la calificare.

Partizan – Plzen, 22:05

Sârbii au, după mult timp, două echipe în primăvara europeană. Prima a jucat marți, Steaua Roșie, și a făcut 0-0 acasă cu ȚSKA Moscova. Partizan vrea un rezultat mai bun decât marea rivală, având și un meci mai ușor. Pe Viktoria Plzen o cunoaștem bine, a fost în grupă cu FCSB și a terminat pe locul 1. Cotele indică un nou meci echilibrat: 2.55 Partizan, 3.20 egal, 2.90 Plzen

AEK Atena – Dinamo Kiev

AEK a avut un parcurs rar întâlnit în grupele unei competiții europene: nu a pierdut niciun meci dar a câștigat unul singur! Victoria din prima etapă a fost decisivă pentru calificare, după ea făcând 5 egaluri consecutive. Dinamo Kiev a câștigat o grupă predominant balcanică, în fața lui Partizan, Young Boys și Skenderbeu. Cota pentru egal la acest meci e cea mai mică de azi: 3.15

Vezi programul complet al meciurilor de azi din Europa League!

Leave a Reply