chelsea city aguero

Seară de fotbal și pariuri live din Anglia, Germania și Spania

Finalul competițiilor interne se apropie cu pași siguri, iar în țările cu cel mai puternic fotbal din lume doar în Bundesliga Bayern are un avantaj clar în fața urmăritoarelor, în timp ce în Premier League și La Liga se duc lupte grele la vârf.

Sfârșitul de sezon este perioada favorită a pariorilor, fie că mizează pe favoriți sau pe surprize, iar diseară iubitorii de pariuri live vor avea parte de o ofertă foarte bogată, cu nu mai puțin de 16 partide din cele trei campionate, jucate aproape în același interval de timp!

Capul de afiș al serii: Chelsea – Manchester City (22:00)

În Albion, „the Blues” au 7 puncte în fața lui Tottenham, 10 față de Liverpool și 11 deasupra „cetățenilor”, adversarii de astăzi. O victorie a oaspeților poate aduce cu sine o relansare a luptei la titlu. Conte și ai lui au pierdut doar 2 partide acasă în acest sezon, în rest având doar victorii pe Stamford Bridge.

Fotbaliștii lui Pep Guardiola încă nu și-au revenit după șocul eliminării din Liga Campionilor, reușind o singură victorie în ultimele 5 meciuri jucate în toate competițiile. Diseară se dispută alte cinci partide în Premiership, implicate fiind și echipele de pe locurile doi (Tottenham) și trei (Liverpool).

Betano oferă pentru Chelsea – Manchester City peste 200 de variante de pariu și desigur, cote cu marjă 0%. Pentru a paria pe acest meci, apăsați aici 

Gazdele au dominat aseară în Bundesliga

Toate cele patru partide de ieri s-au terminat cu victoria gazdelor, inclusiv cea de la Hoffenheim, unde liderul la zi, Bayern, a fost răpus cu 1-0 prin golul croatului Kramaric. Cu toate acestea, bavarezii sunt la 13 puncte de RB Leipzig, surpriza plăcută a sezonului, care în urma unei eventuale victorii din deplasarea de azi de la Mainz poate veni la zece lungimi de echipa lui Ancelotti.

La meciurile pe care putem paria astăzi Betano v-a pregătit pentru fiecare dintre ele cel puțin 180 de opțiuni de pariere. Toate meciurile din Bundesliga încep diseară la ora 21:00 și pot fi urmărite live pe Betano.com.

Programul tuturor transmisiunilor live de miercuri este aici 

Etapa din Spania începe azi, cu streaming live pe Betano

În La Liga patru echipe încă mai sunt în cursa pentru titlu, chiar dacă lupta principală se dă ca în fiecare an între Real Madrid și Barcelona. Atletico (7 puncte de lider) și Sevilla (10 puncte de lider) emit și ele pretenții la trofeul suprem din Spania. Fotbalul iberic va fi prezent în ofertele de pariere în fiecare din următoarele șase zile, iar pe Betano se poate paria deja pe toate aceste meciuri. Lista lor este aici.

Toate partidele sunt cu STREAMING LIVE, așa cum v-am obișnuit. Real Madrid conduce „corrida” la două lungimi de „blaugrana”, în seara aceasta având un meci mai lejer la Leganes. În schimb, echipa antrenată de Luis Enrique va avea de furcă cu Sevilla, câștigătoarea ultimelor trei ediții de Europa League. Andaluzii caută victoria după cinci meciuri în toate competițiile fără a simți gustul acesteia, în timp ce Barcelona n-a mai pierdut acasă din septembrie.  Florin Andone este anunțat titular pentru partida lui Depor cu Granada și are cota de 5.00 pentru a marca primul gol al meciului.

Leave a Reply