pariem barcelona real

Ce pariem azi: Ziua El Clasico, în Euroliga de baschet!


Real – Barcelona e evenimentul principal. Ludogoreț joacă la ȚSKA în Cupa Bulgariei. Lazio întâlnește echipa de Serie B care a eliminat deja două cluburi din prima divizie. Ce pariem astăzi?

Euroliga: Real – Barcelona, 21:45

El Clasico la fotbal se joacă săptămâna viitoare, dar până atunci ne bucurăm de rivalitate la baschet. Real și Barca sunt, și aici, cele mai importante echipe din Spania, câștigând împreună 51 titluri în 61 ediții. Catalanii au învins în ultimul derby, acum o lună, în campionat; dar Madridul a obținut două victorii în sezonul trecut al Euroligii. În ultimii doi ani, fiecare echipă a câștigat ”clasicul” de câte 7 ori. Deși sunt pe primele două locuri în Spania, nu le merge foarte bine în Euroligă: Real e pe 8 iar Barcelona pe 11. Pe Betano.com ai cote cu marjă 0% la acest meci! 

Cupa Bulgariei: ȚSKA Sofia – Ludogoreț, 17:30

În fruntea campionatul Bulgariei, Ludogoreț și ȚSKA sunt despărțite de un punct, la distanță importantă de locul 3. Azi joacă în cupă, în sferturile de finală. ȚSKA are doar o înfrângere în 2017-18 – cu Ludogoreț – și o serie de 22 meciuri fără eșec. Ludogoreț a pierdut de două ori în campionat, odată fiind cu ȚSKA. E cel mai important meci din Cupa Bulgariei și poate fi urmărit cu streaming live pe Betano.com! 

Coppa Italia: Lazio – Cittadella, 22:00

Cittadella a ajuns în optimile cupei după ce a trecut de Bologna și de SPAL, echipe de Serie A. Urmază cel mai greu adversar, Lazio, iar câștigătoarea va întâlni Fiorentina în turul următor. Nu am avut surprize până acum în optimi, poate Cittadella să elimine încă un club din prima ligă? Cota de aproape 7 pentru calificare!  

Eredivisie: Ajax – Excelsior, 21:45

În weekend, Ajax a bătut PSV-ul cu 3-0 și a ajuns la 7 puncte de primul loc. PSV a mai făcut un pas greșit, remizând cu Groningen, iar Ajax se poate apropia la 5 lungimi. Cu Excelsior a câștigat 6 partide la rând jucate la Amsterdam și e, din nou, favorită. În ultimele 4 etape Excelsior a pierdut toate meciurile, în timp ce Ajax are trei victorii și un egal, cu 19 goluri marcate – aproape 5 pe meci! Pariază pe numărul de goluri înscrise pe Betano.com!

Alte meciuri de fotbal de azi

Se mai joacă un meci în Eredivisie, de la 19:30: Heracles – Sparta Rotterdam. În Cupa Portugaliei, de la 22:15 e FC Porto – Vitoria Guimaraes. Două partide din Cupa Turciei, cu meciul lui Bașakșehir de la 19:00. Lista completă a evenimentelor de azi din fotbal e aici! 

Cote mărite pentru meciurile zilei din Euroligă!

Încă două meciuri de baschet din Europa diseară, pe lângă El Clasico. De la 21:00 sunt Bamberg – Olympiacos și Unicaja – Khimki. Betano oferă cote mărite, iar pariind pe Olympiacos, Real și Khimki puteți câștiga aproape 65 lei cu 10 mizați. 

Leave a Reply