antonio-conte

Ce pariem azi: Viitorul lui Conte la Chelsea, incert

Antonio Conte are postul în pericol după ultimele rezultate și are nevoie de un succes cu West Brom. Răzvan Lucescu vrea să-și păstreze primul loc iar Florin Andone să părăsească locurile retrogradabile. Două meciuri în Liga 1 Betano și multe cote mărite!

Chelsea – West Brom, 22:00. Cote cu marjă 0%!

Dintre ultimii trei antrenori dați afară de Roman Abramovici, doi au fost concediați după meciuri cu West Brom. Antonio Conte poate avea aceeași soartă dacă nu câștigă diseară. Chelsea a câștigat doar 2 partide din 10 jucate, iar ultimele două au fost înfrângeri umilitoare: 0-3 acasă cu Bournemouth și 1-4 la Watford. Londonezii nu au mai pierdut acasă cu West Brom din 1983, cu 13 victorii și 3 egaluri de atunci, iar de la venirea lui Conte au câștigat toate trei meciurile directe fără să primească gol. Campioana din 2017 pornește cu prima șansă diseară, însă West Brom a dovedit că nu e o echipă pe care un antrenor al cărui scaun se clatină ar vrea să o întâlnească.

PAOK – Larissa, 19:30. Streaming live!

Lucescu a părăsit ieri primul loc, depășit de AEK Atena. Îl poate recupera diseară, după meciul cu Larissa. PAOK are 15 meciuri fără înfrângere și 13 victorii consecutive. Palmaresul de acasă e cel mai bun din Europa: maximul de puncte, 25 goluri marcate și doar 2 primite. Larissa a obținut un egal în tur, în minutul 89. La PAOK  nu au mai câștigat de 11 ani, fiind învinși de fiecare dată la 0!

Deportivo – Betis, 22:00. Streaming live!

Al doilea stranier pe care îl urmărim azi e într-o situație diametral opusă. Andone e pe penultimul loc în Primera și nu a mai câștigat de peste 2 luni. Depor a luat doar două puncte în 7 etape și are un golaveraj dezastruos în această perioadă: 6-24. 4 din cele 6 goluri îi aparțin atacantului român. Noul antrenor echipei, Clarence Seedorf, va încerca să redreseze corabia. E acum la 3 puncte de primul loc salvator, ocupat de Levante. Adversara de azi, Betis, e pe locul 11 dar poate urca pe 8 cu un succes, la trei lungimi de locurile de Europa League. Betis nu a avut niciun 0-0 în acest sezon, iar după 22 etape, atât ei cât și Depor au 18 meciuri în care s-au dat peste 1,5 goluri.

Pe lângă cotele cu marjă 0% din Anglia, te poți bucura și de opțiunile cu cote mărite. 6 meciuri sunt incluse azi în această ofertă. Vezi aici toate partidele zilei, și, nu uita: multe dintre ele au streaming live, inclusiv cele din Liga 1 Betano!

Leave a Reply