Florin Andone Deportivo

Ce pariem azi: ultima șansă a lui Florin Andone

Depor e în mare pericol să retrogradeze din La Liga, iar pentru a-și păstra șansele e obligată să câștige la Leganes. Șumudică arbitrează lupta la titlu în Turcia. Bundesliga are azi cote cu marjă 0% și streaming live pe Betano. Millwall are șanse să revină în Premier League.

22:00: Leganes – Deportivo

Cele 7 puncte luate în ultimele trei etape de Deportivo par a fi venite prea târziu. Distanța între galicieni și primul loc salvator e tot de 7 lungimi, după ce Levante a învins-o pe Malaga. Cu 5 etape rămase până la finalul sezonului, clubul lui Andone nu își permite vreun pas greșit. Singura lor vizită de până acum la Leganes nu aduce amintiri plăcute: au pierdut cu 4-0. Cota oaspeților azi e de 3.05 pe Betano!

Liga 1 Betano: Dinamo – Timișoara, 20:45

„Câinii” au trei victorii consecutive în play-out și toate șansele să o obțină și pe a patra în fața singurei echipe din Liga 1 Betano care nu a câștigat vreun meci în 2018. Au trecut 15 etape de la ultimul succes al bănățenilor care, după ultima rundă, au concediat al doilea antrenor în sezonul actual. Interesant e că, din toate echipele campionatului, Dinamo are cele mai puține puncte luate cu Timișoara: doar unul. În toamnă au pierdut acasă, scor 1-2, singurul rezultat negativ în Ștefan Cel Mare cu ACS Poli. Au cotă 1.50 diseară!

Bundesliga: streaming live și cote cu marjă 0% la Gladbach – Wolfsburg

Wolfsburg se laudă cu o statistică unică în ligile de top: au remizat jumătate din meciurile acestui campionat! După 30 etape au 5 victorii, 10 înfrângeri și un număr uluitor de 15 egaluri. Înaintea meciului sunt pe locul 14, la egalitate de puncte cu Mainz și Freiburg – ultima fiind pe locul de baraj promovare/retrogradare. Gladbach, pe 8, încă se poate califica în cupele europene, însă nu are voie să piardă puncte. Cotă 3.95 pentru egalul cu numărul 16 al lui Wolfsburg!

Millwall – Fulham. Cine merge în Premier League?

La 21:45 e un meci foarte important pentru promovarea în prima ligă engleză. Millwall, coșmarul englezilor din cauza suporterilor foarte violenți, crede tot mai mult în posibilitățile ei. Nu a mai pierdut în campionat de pe 1 ianuarie, de atunci trecând 17 etape! Acum e pe ultimul loc ce duce în playoff-ul pentru promovare, iar un succes azi le-ar crește considerabil șansele: poimâine, principalele contracandidate la acele locuri au meci direct. Fulham vrea promovarea directă. Pe 3, oaspeții sunt la un punct în spatele lui Cardiff, însă au un meci în plus. Au cel mai lung șir de meciuri fără înfrângere din Championship: 21. Meciul are streaming live pe Betano!

Șumudică vrea să influențeze lupta la titlu

Trei meciuri importante ale stranierilor astăzi! În Turcia, Kayserispor joacă în deplasare la Bașakșehir. Clubul lui Șumudică nu mai are șanse la top 4, însă va conta în bătălia pentru titlu. Primele 4 locuri sunt ocupate doar de cluburi din Istanbul și sunt despărțite de numai 3 puncte, cu 5 etape rămase! În tur, Șumi a obținut un egal. Alt club de afară cu trei români e Sparta Praga, care poate ajunge pe loc de Europa League. Clubul lui Niță, Vătăjelu și Stanciu va întâlni Jablonec pe propriul teren și îi poate depăși în clasament. Sparta e neînvinsă în 2018, fiind campioana egalurilor: 6, din 8 meciuri! Pentru Europa League va juca și Ciprian Tătărușanu azi, în Ligue 1. Nantes a căzut până pe poziția a noua, însă distanța e mică dacă ne uităm la puncte: doar două. Pe ultimul loc ce duce în Europa e adversarul de diseară, Rennes. Toate meciurile de azi ale stranierilor au streaming live pe Betano! Vezi lista completă!

Leave a Reply