Ce pariem azi: Tamaș are primul derby în Israel

Hapoel Haifa a pierdut ieri prima poziție dar o poate recupera în meciul cu Maccabi Haifa. Moți și Keșeru pot redeveni și ei lideri. Șumudică nu-și permite pași greșiți în Turcia. Partide importante pentru menținerea în Serie A și un derby în Liga Zimbrilor. Tu ce pariezi azi?

Hapoel Haifa – Maccabi Haifa, 21:00

Hapoel Haifa a fost mulți ani în umbra celor de la Maccabi, însă în sezonul actual echipa lui Tamaș stă mult mai bine. Hapoel a condus clasamentul în ultimele 5 etape și poate prelungi durata cu o victorie în derby. 9 din ultimele 10 dueluri au fost câștigate de Maccabi. Ultima victorie a lui Hapoel a fost obținută în octombrie 2013, iar în ultimii 15 ani au doar două succese.

Ludogoreț – Dunav Ruse, 17:30 

Cosmin Moți a înscris în etapa intermediară dar nu a fost suficient, Ludogoreț fiind învinsă la Vereya. ȚSKA Sofia merge perfect și i-a depășit în clasament ieri. Ludogoreț poate reveni pe prima treaptă diseară, când joacă acasă cu Dunav Ruse, echipa de pe penultimul loc.

Sepsi – Dinamo, 20:45. Cote cu marjă 0%

Dinamo crede din nou în play-off. Viitorul și Astra au pierdut în weekend, iar câinii se pot apropia la un punct de ele în această seară. Sepsi nu a mai câștigat din vară și are doar trei egaluri în ultimele 11 meciuri. Vezi aici mai multe detalii despre ultimul meci al etapei 20 din Liga 1 Betano. (link?)

ACS Poli Timișoara – Gaz Metan Medias, 18:00 

Gaz Metan are o victorie în ultimele 14 etape. ACS Poli – una în ultimele. Cu toate astea, timișorenii înca au șanse la play-off! Cu 3 puncte azi ar egala Poli Iași în clasament și s-ar apropia la 4 lungimi de Viitorul și Astra. Mediașul luptă pentru a scădea distanța până la locurile salvatoare înainte de pauza de iarnă. Echipa lui Pustai are cel mai slab atac din Liga 1 Betano și a marcat doar un gol în 6 meciuri. Citește aici mai multe statistici despre meci. (link?)

Alanyaspor – Kayserispor, 19:00

Adversarele lui Șumudică din lupta pentru primele locuri au mers foarte bine în weekend. 5 dintre ele au câștigat, singura învinsă fiind Galata – care a avut, însă, derby cu Beșiktaș. Kayseri, cu doar două înfrângeri, se poate apropia la 4 puncte de primul loc, ocupat acum de Bașakșehir. Meciul lui Șumi, Săpunaru și Lung poate fi urmărit live pe Betano.com.

Puncte mari puse în joc în Serie A, începând cu 20:00 

Azi se joacă două meciuri în Serie A, ambele foarte importante pentru evitarea retrogradării. De la 20:00, Crotone, echipa lui Adrian Stoian, primește vizita lui Udinese. Fiecare club are 12 puncte, cu două mai multe decât primul loc retrogradabil. De la 22:00 e Verona – Genoa, duel între echipe care stau și mai slab: Verona e penultima și etapa trecută a obținut prima victorie după 5 etape, iar Genoa a urcat peste linie abia săptămâna trecută.

Handbal: Dobrogea Sud – Steaua, 18:00 

Etapa viitoare e Steaua – Potaissa, între primele două locuri, dar până atunci steliștii mai au un meci dificil: în deplasare la Dobrogea Sud, unde au pierdut ultimele 5 întâlniri. Constanța a fost eliminată de Magdeburg în Cupa EHF la doar un gol, iar în Liga Națională e neînvinsă de 6 jocuri și are 4 victorii consecutive. Steaua a fost învinsă o singură dată în ultimele 9 partide, având 3 victorii la rând.

NBA: 11 meciuri la noapte 

Ca de obicei, noaptea se încheie cu baschetul din Statele Unite. Cel mai tare meci începe la 2:30, în Conferința de Est, între liderul Boston Celtics și Milwaukee Bucks.

Leave a Reply