hamsik-mertens

Ce pariem azi: streaming live la toate meciurile importante!

Concordia – Voluntari, Dortmund – Augsburg, Cagliari – Napoli. CSM București joacă la Gyor în Liga Campionilor iar în preliminariile pentru Campionatul Mondial de baschet e România – Italia. Toate au streaming live pe Betano!

Concordia – Voluntari, 17:30

Ultimul meci al sezonului regulat din Liga 1 Betano e derby-ul județului Ilfov. Ambele se pregătesc de playout și luptă doar petru a adăuga puncte între ele și Sepsi, de pe locul de baraj. Gazdele sunt una dintre cele mai slabe echipe din campionat pe propriul teren, având doar două victorii și două egaluri. Nu au luat decât 2 puncte în 5 etape, motiv pentru care se regăsesc din nou în zona periculoasă. În ultimele 4 întâlniri directe s-au înscris sub 2,5 goluri, iar în ultimele 5 nu a fost niciun meci în care au marcat ambele echipe!

Dortmund – Augsburg, 21:30

Meciul zilei pe Betano e în Bundesliga și are cote cu marjă 0%. Gazdele își pot consolida locul 2 din clasament, profitând de înfrângerile suferite de Frankfurt, Leverkusen și Leipzig. Etapa o poate ajuta și pe Augsburg, care s-ar apropia la 4 puncte de locurile ce duc în Europa cu un succes. Nu au învins-o pe Dortmund decât o dată în 10 ani: un 1-0 în 2016. În ultimele 5 meciuri de campionat au înscris ambele echipe, 3 dintre ele fiind câștigate de Borussia.

Cagliari – Napoli, 21:45

Meciul lui Juventus cu Atalanta a fost amânat din cauza zăpezii iar cei de la Napoli pot crește presiunea pe torinezi. O victorie a echipei lui Chiricheș ar duce diferența dintre ele la 4 puncte, distanță pe care ar putea să o păstreze până la mijlocul lui martie, când s-ar putea juca restanța. Napoli are 9 victorii consecutive în Serie A iar în deplasare au pierdut doar 2 puncte, într-un 0-0 la Chievo. Au marcat cel puțin 3 goluri în ultimele 6 jocuri cu Cagliari, 5 dintre ele fiind câștigate la handicap.

Handbal: Gyor – CSM București, 20:00

Deja calificate în sferturile Ligii Campionilor, fetele de la CSM București își pot asigura un traseu ușor spre finală. Pe primul loc în grupă, Neagu și compania s-ar duce la 3 puncte de urmăritoare, cu 2 etape rămase și un meci ușor săptămâna viitoare. Meciurile cu Gyor trezesc amintiri foarte frumoase pentru fanii handbalului din România: CSM a câștigat Liga Campionilor din 2016 într-o finală cu echipa maghiară! Turul de la București, de luna trecută, s-a terminat 28-22, după un joc extraordinar al CSM-ului.

Baschet: România – Italia, 19:00

Naționala noastră de baschet a făcut un pas înainte spre Campionatul Mondial după victoria în fața Croației de acum 3 zile. De la 19:00 jucăm cu Italia, favorita grupei și singura echipă care ne-a învins în aceste preliminarii. Meciul tur a fost pierdut de tricolori cu 75-70. Calificarea la Mondial se poate complica pentru noi, chiar dacă suntem pe locul 2. De la 21:00 e al doilea meci al grupei, Croația – Olanda, iar gazdele sunt favorite.

Leave a Reply