Ce pariem azi: semifinale de cupă și meciuri din Anglia și Spania

Craiova – Botoșani, a doua semifinală a cupei. Derby în Cupa Turciei, restanțe în Anglia și meciuri din etapa intermediară din La Liga. Playoff-urile din Euroligă și NBA continuă.

 

Cele mai mari cote la Craiova – Botoșani

Pe Betano, partenerul principal al Universității Craiova, ai cele mai mari cote pentru rezultatul final al meciului cu FC Botoșani! A doua semifinală din Cupa României are azi turul, de la ora 20:30. Echipa care va avansa din dubla aceasta va porni cu prima șansă și în finală, unde adversara va fi una dintre Hermannstadt – echipă ce, probabil, va promova în Liga 1 Betano – și Mediaș – care se luptă să nu retrogradeze. Diferența de valoare între semifinalistele de azi și celelalte două e evidentă. În ceea ce le privește pe Craiova și Botoșani, au un șir rar văzut: 4 meciuri consecutive încheiate cu scorul de 1-0, indiferent de orașul în care s-a jucat. Victoria gazdelor la 1 gol e o normalitate în acest duel: 8 din cele 10 jocuri de Liga 1 Betano s-au terminat așa, excepțiile fiind în 2015: un 2-0 la Botoșani și un 2-2 în Oltenia. Un meci cu puține goluri e susținut și de rezultatele din 2018: Universitatea a avut 8 meciuri cu sub 2,5 și doar două cu peste, aceeași statistică fiind prezentă și la oaspeți.

Burnley vrea locul de Europa League ocupat de Arsenal

La al doilea sezon după revenirea în Premier League, Burnley se vede în situația neașteptată de a se bate pentru cupele europene. 5 victorii consecutive are echipa antrenată de Sean Dyche și se află la 2 puncte în spatele lui Arsenal. Burnley are meci cu Chelsea, care a pierdut contactul cu top 4 și îi va fi greu să prindă calificarea în Liga Campionilor. Turul dintre ele a fost văzut ca o mare surpriză, Burnley învingând cu 3-2 pe Stamford Bridge în august.

La 21:45 va începe și celălalt meci al zilei din Anglia, între Leicester și Southampton, și poate fi revanșa lui Claude Puel. Antrenorul a dus-o pe Southampton pe locul 8 în sezonul trecut însă a fost dat afară din cauza stilului de joc neatractiv. La Leicester din octombrie, Puel a redresat clubul ce se afla în zona retrogradării și e acum pe 8, fără emoții. Fosta echipă, în schimb, e pe primul loc retrogradabil și a pierdut 4 meciuri la rând, primind de fiecare dată 3 goluri. „Sfinții” au câștigat doar un meci din ultimele 20 de campionat, la West Brom, ultimul loc. Pariază pe campionatul Angliei pe Betano! Ai cote cu marjă 0% la Burnley – Chelsea!

Atletico poate pleca la 6 puncte de Real

În La Liga sunt ultimele 4 meciuri din etapa intermediară și contează pentru locul 2 și retrogradare. În nordul clasamentului e Atletico, cu avans de 3 puncte în fața Realului. Poate dubla distanța cu un succes azi, în Țara Bascilor, pe terenul lui Sociedad. Partida începe la 20:30, odată cu Alaves – Girona. Două ore mai târziu sunt partidele ce vor influența subsolul clasamentului: Betis – Las Palmas și Levante – Malaga. Al doilea e extrem de important pentru Florin Andone și Deportivo. Levante e prima peste linie, la 4 puncte de Depor, așa că românul le va ține pumnii strânși oaspeților. Campionatul Spaniei are streaming live pe Betano!

Un derby de tradiție în Cupa Turciei și unul de clasament în Danemarca

Două derby-uri complet diferite la 20:30, respectiv 21:00. Primul va fi cel din Turcia, între rivalele Fenerbahce și Beșiktaș. Partida e pentru un loc în finala Cupei, unde e deja calificată Akhisar. Meciul tur, 2-2, s-a lăsat și cu trei cartonașe roșii!

În Danemarca e meciul dintre singurele echipe cu șanse la titlu: Midtjylland – Brondby. Cu 6 etape rămase până la finalul stagiunii, sunt la egalitate pe primul loc și au 15 puncte în fața urmăritoarelor! Brondby nu are nicio înfrângere din august, iar Midtjylland a pierdut doar meciul direct din septembrie până acum! Lista completă a meciurilor de fotbal de azi poate fi găsita AICI.

Baschet: jocul 2 în Euroligă, jocul 3 în NBA

Playoff-urile continuă în baschet. ȚSKA Moscova vrea victoria și în al doilea meci cu Khimki, după ce s-a chinuit serios acum două zile. ȚSKA, campioana sezonului regulat, a fost condusă mai bine de jumătate din meci și s-a impus la numai 3 puncte. La 21:15 va începe derby-ul sferturilor, Panathinaikos – Real Madrid. Grecii au câștigat categoric primul meci, 95-67.

În NBA vor fi trei meciuri la noapte: Miami Heat – Philadelphia 76ers (1-1 la general), New Orleans Pelicans – Portland Trail Blazers (2-0) și San Antonio Spurs – Golden State Warriors (2-0); primul urmând să înceapă la ora 2:00. Toate partidele importante din baschet au streaming live pe Betano!

Leave a Reply