claudiu keseru

Ce pariem azi: Seară de Europa League!

Sunt 15 meciuri diseară în Europa League, iar primul e programat la 18:00 pentru că se joacă în Kazahstan: Astana – Sporting. De la 20:00 intră primii români în primăvara europeană: Moți și Keșeru împotriva lui AC Milan.

Pariază legal și în siguranță cu Betano, sponsorul oficial al Ligii 1!

Astana – Sporting, 18:00

Astana a devenit prima echipă din Kazahstan care se califică în primăvara europeană. S-a calificat de pe locul 2 în grupă, terminând peste Slavia Praga și Maccabi Tel Aviv. Sporting a eliminat-o pe FCSB din preliminariile Champions League, însă a ajuns tot în Liga Europa după ce a terminat pe 3 cu Barcelona, Juventus și Olympiacos. Cotele îi dau favoriți pe portughezi, cu 2.22 la victorie.

Marseille – Braga, 20:00

OM a ajuns în șaisprezecimi dintr-o grupă cu Salzburg, Konyaspor și Guimaraes, terminând pe 2. Braga a câștigat-o pe cea mai echilibrată, cu numai 10 puncte, cele mai puține dintre echipele de pe primul loc. A fost peste Ludogoreț, Bașakșehir și Hoffenheim. Diseară au prima șansă gazdele, cu cotă de 1.44.

Ostersund – Arsenal, 20:00

Ostersund e povestea frumoasă a sezonului în Europa. O echipă dintr-un mic oraș suedez care nu a jucat în prima ligă până anul trecut a ajuns în primăvara europeană, eliminând pe parcurs cluburi mari ca Galatasaray, PAOK sau Hertha Berlin. Diseară va avea cel mai tare adversar de până acum: Arsenal, echipa cotată cu a doua șansă la câștigarea trofeului – cota 6.00!

Dortmund – Atalanta, 20:00

Dortmund a ajuns în Europa League după o toamnă dezamăgitoare, în care a adunat doar 2 puncte la „masa bogaților”, în egaluri cu APOEL Nicosia. E prima echipă din istoria Ligii Campionilor care termină grupa pe 3 cu două puncte. Atalanta a ieșit neînvinsă dintr-o grupă foarte dificilă, cu Lyon și Everton. Germanii sunt favoriți în această seară: au cotă de 1.75.

Ludogoreț – Milan, 20:00

Cu șanse minime de a termina în top 4 în campionat, singura șansă a Milanului să joace în Liga Campionilor anul viitor e să câștige o competiție europeană. După ce a eliminat-o pe Craiova în tururile preliminare, diseară întâlnește alți români: Cosmin Moți și Claudiu Keșeru. Keșeru are cotă de 3.85 să înscrie, cea mai mică de la gazde. Andre Silva, golgheterul Ligii Europa, are 3.45!

Nice – Lokomotiv, 20:00

Nice a fost în grupă cu adversara FCSB-ului, Lazio, și nu a reușit să o învingă în cele două meciuri. A terminat pe 2, peste Zulte Waregem și Vitesse. Lokomotiv a câștigat una dintre cele mai ușoare grupe, cu FC Copenhaga, Șerif și Fastav Zlin. Cotele anunță un meci echilibrat, Nice având 2.02 la victorie.

Sociedad – Salzburg, 20:00

Salzburg a început campania de Europa League cu o dublă victorie în fața Viitorului și a continuat fără înfrângere, câștigând o grupă cu Marseille, Konyaspor și Guimaraes. Sociedad a fost pe 2, după Zenit. S-a remarcat prin ofensiva foarte bună: 16 goluri marcate, al doilea cel mai bun atac din Europa League. Salzburg are cea mai bună apărare, cu un gol primit.

Spartak – Bilbao, 20:00

Spartak vine din Liga Campionilor, unde a fost victima din meciul cu cea mai mare diferență de scor: 0-7 cu Liverpool. Bilbao a încheiat grupa cu Ostersund, Zorya și Hertha pe primul loc. 5 din cele 8 goluri ale bascilor au fost înscrise de Aritz Aduriz, care are cotă de 2.75 să marcheze azi!

Vezi lista completă a meciurilor de azi din Europa!

Leave a Reply