mircea rednic

Ce pariem azi: Rednic vrea în „sferturile” Cupei

Săptămână cu meciuri de cupă în majoritatea țărilor europene. Se joacă în România, Spania, Italia sau Belgia; iar în Anglia și Franța sunt etape intermediare.

Rednic și Rotariu se pot califica în sferturi

Ajuns la 8 partide fără victorie, Mircea Rednic vrea să o ducă pe Mouscron în sferturile Cupei Belgiei de la 21:00. Joacă acasă cu Charleroi, club aflat pe 2 în campionat, cu patru victorii consecutive. Urmăriți meciul live pe Betano.com. 

Botoșani – Viitorul e meciul zilei

Optimile Cupei României încep de la 14:00 cu Unirea Slobozia – Poli Iași, continuă cu FC Afumați – Universitatea Craiova de la 18:00 iar derby-ul rundei se joacă de la 21:00 între FC Botoșani și Viitorul Constanța. Mai multe detalii despre partidele zilei puteți citi aici. 

United încearcă să țină pasul cu Manchester City

Cu City distanțată deja la 8 puncte, Man United nu-și mai permite pași greșiți. De la 22:00 joacă în deplasare la Watford, una dintre revelațiile sezonului. United are cea mai bună apărare din Anglia, cu 6 goluri luate în 13 meciuri, și al doilea cel mai bun atac (28 goluri). În Premier League se mai joacă azi Brighton – Crystal Palace și West Brom – Newcastle.

Cote cu marjă 0% la Leicester – Tottenham 

Tottenham a câștigat un singur meci în patru etape și visul unui titlu de campioană e deja stins, ajungând la 13 puncte de primul loc. Leicester nu a reușit să câștige acasă cu Spurs în ultimele 4 meciuri de campionat, iar în mai a fost învinsă cu 6-1. Pentru această partide, Betano.com oferă cote cu marjă 0%!

Real, aproape de optimi în Copa del Rey

Cupa Spaniei e singurul trofeu major pe care madrilenii nu l-a câștigat după numirea lui Zidane pe banca tehnică. Real a câștigat ultima Copa în 2014, iar după nu au mai ajuns nici măcar în semifinale. De la 22:30 joacă returul cu Fuenlabrada, pe Bernabeu, în tur câștigând cu 2-0. Tot în cupă, la aceeași oră încep Levante – Girona și Celta Vigo – Eibar, iar de la 20:30 Leganes – Valladolid și Malaga – Numancia. Toate meciurile pot fi urmărite live pe Betano.com 

Granzii Italiei își află adversarele din cupă

Echipele mari din Italia se vor alătura cupei abia din turul următor, țintarul fiind deja stabilit. Trei dintre ele își vor afla azi adversarii. Inter va întâlni câștigătoarea dintre Cagliari și Pordenone (16:00), Lazio pe cea din Spal – Cittadella (19:00), iar Fiorentina pe Sampdoria sau Pescara (22:00). Cupa Italiei poate fi urmărită live pe Betano.com.

Bordeaux – St Etienne de la 22:00

Sunt meciuri și în Ligue 1, dar în campionat. Bordeaux, neînvinsă în primele 7 etape, nu a reușit să câștige vreun meci în următoarele 7. Au luat doar două puncte în două luni și sunt cu doar trei puncte peste locurile retrogradabile. Nici Saint Etienne nu are o formă bună, cu singura victorie în ultimele 8 etape venind în fața ultimului loc, Metz. De la 20:00 se joacă Amiens – Dijon și Strasbourg – Caen. Toate meciurile vor fi transmise live pe Betano.com.

 

Leave a Reply