pariem azi real madrid

Ce pariem azi: Real Madrid joacă la Campionatul Mondial al Cluburilor

Aflăm a doua finalistă la mondialul cluburilor, noi meciuri în etapele intermediare din Premier League și Bundesliga, derby-ul Serbiei și sfertul de finală la handbal în care putea fi România. Ce pariem azi?

Real Madrid spre o nouă finală

Real joacă de la 21:00 cu Al Jazira, gazda turneului. Campionatul Mondal al Cluburilor se desfășoară în Emiratele Arabe Unite în 2017, iar Al Jazira participă din postura de campioană națională. Real Madrid e favorită uriașă la calificarea în finala de sâmbătă, împotriva brazilienilor de la Gremio. La Al Jazira evoluează un fost ”galactic”: francezul Lassana Diarra a avut peste 100 apariții la Real, între 2009 și 2012. Vezi aici cotele pentru semifinala de diseară.

West Ham a învins-o pe Chelsea. Produce o surpriză și cu Arsenal?

Șocul etapei trecute a venit de pe Stadionul Olimpic din Londra, unde West Ham a luat 3 puncte cu Chelsea. ”Ciocănarii” pot ieși azi din zona retrogradării cu încă o victorie. Pentru Arsenal e important să rămână aproape de locurile 2-3, United și Chelsea, titlul fiind deja prea departe. West Ham nu a câștigat niciun meci cu Arsenal jucat acasă din ultimele 10 și are doar o victorie cu echipa lui Wenger în 9 sezoane. Ai cote cu marjă 0% la acest meci. Un pariu pe gazde îți poate aduce peste 55 lei dacă pariezi 10!

Manchester City joacă la lanterna roșie

City a câștigat derby-ul cu Man United și s-a detașat la 11 puncte de locul 2 după numai 16 etape. Filozofia lui Guardiola funcționează, așadar, și în fotbalul englez. Liderul are maximum de puncte în deplasare și azi are parte de un meci ușor, la Swansea, echipa de pe ultimul loc. Celelalte trupe din fruntea clasamentului au meciuri acasă: Manchester United cu Bournemouth, Tottenham cu Brighton și Liverpool cu West Brom. Etapa începe la 21:45.

Cehia – Olanda, meci dureros pentru tricolore

La Campionatul Mondial de handbal feminin se stabilesc ultimele semifinaliste. De la 18:30 e Olanda – Cehia, în sfertul în care așteptam România. Cehia a învins naționala noastră cu 28-27, marcând în ultima secundă, iar Olanda a avut nevoie de prelungiri pentru a elimina Japonia. La 21:30 se întâlnesc două dintre favoritele turneului, Norvegia și Rusia. Toate meciurile pot fi urmărite cu streaming live pe Betano.com!

Bayern se poate desprinde la 10 puncte

Primul meci de azi din Germania e la 19:30 între Hoffenheim și Stuttgart, restul meciurilor fiind de la 21:30. Bayern e deja lider incontestabil și joacă acasă cu Koln, singurul club din Bundesliga care nu a simțit gustul victoriei în acest sezon. Schalke poate urca pe 2 dacă învinge Augsburg. Vezi toate meciurile aici!

Eternul derby al Serbiei

Partizan – Steaua Roșie e una dintre cele mai mari rivalități balcanice. Steaua Roșie domină campionatul, în 21 etape având doar două egaluri și o înfrângere. Partizan e pe locul 2, la 9 puncte. Ambele echipe sunt calificate în primăvara Europa League, au primele două atacuri și primele două defensive din Super Liga Serbiei. Ai cotă de minim 2,50 la orice pariu de tipul 1X2!

Coppa Italia: Milan poate juca în sferturi cu Inter

Inter Milano a eliminat-o pe Pordenone ieri și va juca în sferturi cu câștigătoarea dintre AC Milan și Hellas Verona, de la 21:45. De la 18:30 e un alt meci al optimilor, între Fiorentina și Sampdoria.

NBA: Pasă proastă pentru Boston Celtics

Liderul Conferinței de Est a pierdut două din ultimele trei meciuri, după ce înainte avusese 2 înfrângeri în 24 etape. La noapte, de la 2:30, Celtics e vizitată de locul 5 din vest, Detroit Nuggets. De la 3:00, Milwaukee Bucks joacă la New Orleans Pelicans, unde a câștigat luna trecută prima dată după aproape 15 ani. Vezi aici toate cele 9 meciuri din NBA din această noapte!

Leave a Reply