Ce pariem azi: Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, Serie A și Cupa Ligii Angliei!

O zi de marți la fel de bogată în fotbal ca cele de weekend. Pe lângă partidele din Cupa României, în fotbalul internațional avem meciuri din Germania, Franța, Spania, Italia și Anglia!

Spania: Atletico se pregătește de derby-ul cu Real. Încălzirea, cu Huesca!

În weekend va avea loc derby-ul Madridului, dar până atunci e etapă intermediară în Primera Division. Real va juca mâine seară la Sevilla, iar Atletico are un meci mult mai ușor astăzi: acasă, cu nou-promovata Huesca. În ciuda campaniei bune de transferuri, trupa lui Simeone nu a reușit să lege două victorii până săptămâna trecută, când le-a învins pe Monaco și Getafe. O a treia ar fi excelentă pentru moral înaintea marelui derby al capitalei. Huesca a debutat în La Liga cu o victorie, dar după a luat un singur punct și a pierdut ultimele trei meciuri. Are cea mai slabă defensivă din campionat, fapt ce se datorează Barcelonei, care a învins-o cu 8-2.

Tot azi, în Spania se mai joacă Espanyol – Eibar și Sociedad – Rayo Vallecano. Toate meciurile din Primera Division au streaming live pe Betano!

Bundesliga: Bayern se poate distanța în frunte, încă din etapa 5

Ca de obicei, bavarezii domină campionatul Germaniei. După 4 runde sunt pe primul loc, cu 12 puncte, iar azi primesc vizita lui Augsburg. Ultimele 7 meciuri directe au fost câștigate de Bayern, care a marcat de minim 3 ori în 6 dintre ele. Campioana Germaniei se poate distanța deja în fruntea clasamentului. Are 2 puncte peste Hertha, locul 2, și 4 peste Dortmund și Werder Bremen. Cum azi se mai joacă Werder – Hertha, un rezultat de 1X, pe lângă victoria așteptată a lui Bayern, ar putea transforma și această ediție de Bundesliga într-o cursă solitară a lui Bayern.

Ligue 1: Tătărușanu poate trece peste locurile retrogradabile

Nantes nu a început campionatul așa cum s-ar fi așteptat și se află, după 6 etape, pe locul 18. Formația lui Tătărușanu e în căutarea celui de-al doilea succes în Ligue 1, de la ora 20:00, cu Nice. Și Nice are un debut sub așteptări, mai ales după ce anul trecut a fost aproape de cupele europene. Acum are doar 7 puncte, fiind pe 15. Cel mai dezamăgitor start îl are, însă, AS Monaco: are doar o victorie și 3 egaluri. Orice speranță la titlu a dispărut pentru monegasci, care se află deja la 12 puncte de liderul PSG. Azi caută prima victorie după 6 meciuri, în partida cu Angers.

Inter – Fiorentina, singurul meci de azi din Serie A

Etapă intermediară și în Italia, în care cel mai interesant meci se joacă azi, de la 22:00: Inter – Fiorentina. Oaspeții sunt pe ultima treaptă a podiumului după primele 5 runde, beneficiind și de un program ușor. Singurul meci dificil al trupei viola a fost în deplasare la Napoli, pierdut cu 1-0. Azi vine al doilea, pe San Siro, unde Inter are doar un punct în Serie A 2018/19. A câștigat, însă, meciul de Liga Campionilor cu Tottenham și a continuat cu încă un succes, cu Sampdoria, 1-0.

Mai multe meciuri din Italia sunt azi în Serie B, toate de la 22:00. Adrian Stoian va poate fi urmărit în Pescara – Crotone; George Pușcaș  în Brescia – Palermo și Vlad Dragomir în Perugia – Carpi.

City și United au adversari de ligi inferioare în Cupa Ligii

Cupa Ligii Angliei are două meciuri de top mâine: Liverpool – Chelsea și Tottenham – Watford. Până atunci, joacă marile echipe din Manchester. United are acasă cu Derby County, azi la 22:00, iar City în deplasare la Oxford, de la 21:45. Competiția mai aduce azi un derby londonez, între Millwall și Fulham, dar și o înfruntare de Premier League: Wolverhampton – Leicester. Meciurile pot fi urmărite cu streaming live pe Betano!

 

Leave a Reply