derby arsenal chelsea

Ce pariem azi: primele derby-uri din 2018

Fotbalul mare nu a intrat în vacanță, iar azi avem primele derby-uri. Arsenal – Chelsea, Benfica – Sporting și Juventus – Torino se joacă diseară!

Premier League: Arsenal – Chelsea, 21:45

Chelsea a reușit să termine 2017 pe locul secund în Premier League, după un decembrie foarte bun. Albaștrii au avut 4 victorii în ultimele 5 etape ale anului, cu 4 meciuri consecutive în care nu au primit gol. Singurul eșec din campionat pentru Chelsea în ultimele 13 runde a fost într-un alt derby al Londrei, cu West Ham, pe 9 decembrie. O serie de invicibilitate are și Arsenal, însă nu e una pe care ar fi dorit-o. Deși nu au pierdut de 6 partide, „tunarii” au câștigat doar două dintre ele, având 4 egaluri. Meciul tur dintre ele s-a încheiat fără gol marcat, ceea ce e o raritate. Doar de trei ori au fost remize albe în ultimii 10 ani între Arsenal și Chelsea. Pe Betano.com sunt cote cu marjă 0% la acest meci. Orice pariu din piața 1X2 are cotă de peste 2,50!

Coppa Italia: Juventus – FC Torino, 21:45

Fanii lui FC Torino speră la o minune diseară, pe stadionul lui Juventus, unde nu a mai câștigat din 1995! Derby di Torino e dominat categoric de Juve de mulți ani, învingătoare în 15 din ultimele 18 meciuri. Oaspeții au fost aproape de victorie în sezonul trecut, în mai, când au condus cu 1-0 până în prelungiri, fiind egalați de Higuain. FC Torino a produs o surpriză în turul precedent, eliminând Roma pe terenul ei. Se poate califica în semifinale? Cota pe Betano.com pentru calificare e de peste 5.00!

Primeira Liga: Benfica – Sporting, 23:30

Campionatul Portugaliei revine după o pauză de două săptămâni, chiar cu derby-ul Lisabonei. Titlul e foarte disputat, cu Porto și Sporting la egalitate pe primul loc, neînvinse, iar Benfica la 3 puncte distanță. Echipele din capitală au un parcurs asemănător în ultimele 7 etape, fiecare cu 6 victorii și un egal. Benfica a câștigat două din cele mai recente 3 derby-uri, iar în ultimele 10 s-au marcat sub 3,5 goluri.

Tenis: turneul ATP de la Doha

De la 14:30 încep optimile din Openul Qatarului de la Doha. Dominic Thiem și Richard Gasquet sunt principalii favoriți la trofeu, dar se pot întâlni în sferturile de finală dacă își câștigă meciurile de azi. Meciurile pot fi urmărite cu streaming LIVE pe Betano.com!

Leave a Reply