Ce pariem azi: obține Craiova primul succes cu FCSB?

Cel mai important meci al zilei e în Bănie. Craiova nu a câștigat până acum cu FCSB dar dacă o face azi trimite titlul la Cluj. Fulham – Derby în playoff-ul pentru promovarea în Premier League. Șumudică are ultimul meci al anului în fața propriilor fani și vrea o victorie. Start în finala Conferinței de Vest din NBA.

Craiova – FCSB: cote cu marjă 0%!

Oltenii nu au învins-o vreodată pe FCSB în Liga 1 Betano, având doar două egaluri. Azi au ocazia să rupă șirul negativ și să decidă campioana României! CFR a câștigat ușor la Astra, aseară, fiind la 4 puncte în fața roș-albaștrilor în acest moment. FCSB poate spera până în ultima etapă doar în cazul în care câștigă în Bănie. Nimeni nu a reușit asta de la inaugurarea noului stadion Ion Oblemenco, ba mai mult, doar trei echipe au plecat neînvinse. Citește, pe blogul Betano, cele mai interesante statistici înaintea meciului, echipele probabile și cotele!

Fulham a ratat promovarea directă în ultima etapă. La 21:45 se poate revanșa în fața fanilor, în playoff

Fulham a avut un retur de excepție în liga secundă engleză, cu o serie de 23 meciuri consecutive fără înfrângere. A fost întreruptă chiar în ultima rundă, când a pierdut la Birmingham și a ratat promovarea directă în Premier League. Șansele de revenire pe prima scenă sunt în viață, Fulham fiind implicată în playoff acum. Azi e returul semifinalei cu Derby, după ce în tur a pierdut cu 1-0. Cine se califică va juca dubla decisivă cu câștigătoarea dintre Aston Villa și Middlesbrough. Ai streaming live pe Betano!

Șumudică vrea să termine sezonul cu o victorie în fața fanilor

Chiar dacă parcursul lui Kayserispor a fost unul mult peste așteptări, Marius Șumudică nu poate fi mulțumit de cum a mers echipa în 2018. Are doar patru victorii și două egaluri în retur, iar Kayseri va termina la mijlocul clasamentului, deși se bătea la cupele europene până în pauza de iarnă. Ultimul meci de acasă va fi la 20:00 cu Akhisar Genclik Spor, echipa care tocmai a câștigat Cupa Turciei – pe parcurs eliminându-l și pe Șumudică, în sferturi.

Un meci cu mare miză va fi în Copenhaga, între Brondby și  Midtjylland. Brondby, clubul care domina Danemarca în anii 90, poate câștiga primul titlu după 13 ani. E pe primul loc, cu 3 puncte peste Midtjylland și trei meciuri rămase de disputat. Victoria i-ar asigura titlul, mai ales că rezultatele directe sunt net în favoarea lui Brondby: succese și în sezonul regulat, și în primul meci din playoff. Echipa din Copenhaga are moralul foarte ridicat, săptămâna trecută luând și Cupa Danemarcei.

Vezi lista completă a meciurilor de fotbal de azi!

NBA: Câștigătoarea sezonului regulat vrea să detroneze campioana din 2017

La noapte, la ora 4:00, e jocul 1 din finala Conferinței de Vest. Houston Rockets, primul loc din sezonul regulat, joacă împotriva campioanei de anul trecut – Golden State Warriors. Ambele au ajuns cu ușurință în finală, câștigându-și seriile de până acum cu scorul general de 4-1: Houston cu Minnesota și Utah, Golden State cu San Antonio și New Orleans. Streaming live și cote cu marjă 0% pentru finalele celor două conferințe, doar pe Betano!

 

One Comments

  1. Pingback: A început numărătoarea inversă: „Ce dor îmi e de Mangia” 3minute.net

Leave a Reply