milan-gattuso

Ce pariem azi: Milan – Arsenal, meciul serii în Europa League

Din optimile Europa League iese în evidență un meci de gală, între AC Milan și Arsenal. Foste adversare ale FCSB joacă între ele de la 22:05. Monica Niculescu – Sorana Cîrstea în primul tur la Indian Wells și Real – Panathinaikos în Euroligă.

AC Milan – Arsenal, 20:00

Cote 1X2: 2.17 Milan, 3.50 X, 3.90 Arsenal

Cote la calificare: 2.02 Milan, 1.80 Arsenal

Cote mărite: 2.45 ambele marchează și peste 2,5

Meciul serii din Europa League e unul pe care l-am văzut, în trecut, în Liga Campionilor. Doi coloși ai fotbalului european ce trec printr-o criză de personalitate și vor să revină în elita continentală. Cum ambele sunt departe de top 4 în competițiile interne, șansele cele mai mari să se bucure de fotbalul Ligii Campionilor în sezonul viitor sunt prin câștigarea Ligii Europa.

Milanul are 13 meciuri fără înfrângere și 6 consecutive fără gol primit, însă suferă din cauza dezastrului din startul sezonului. „Diavolii” italieni sunt la 8 lungimi de Lazio, de pe locul 4. Arsenal, în schimb, are cea mai slabă perioadă de când a preluat Wenger echipa, în 1996. Pentru prima dată în 22 ani au pierdut patru meciuri la rând, iar în ultimele 15 au doar 4 victorii, în toate competițiile.

Au jucat ultima dată în Liga Campionilor, în 2012, iar Milan s-a calificat după 4-3 la general (4-0 în tur, 0-3 în retur). La singura înfrângere a rossonerilor cu Arsenal de acasă, Gennaro Gattuso, actualul antrenor a jucat tot meciul.

Marseille – Bilbao, 22:05

Cote 1X2: 1.84 Marseille, 3.75 X, 5.25 Bilbao

Cote la calificare: 1.60 Marseille, 2.35 Bilbao

Cote mărite: 3.30 1 pauză / 1 final

OM nu a mai pierdut un meci european pe Velodrome din șaisprezecimile Europa League din 2016. Adversarii de atunci sunt chiar cei de azi, Athletic Bilbao. Bascii au câștigat cu 1-0 în urmă cu doi ani și au mers mai departe, remizând în retur. În acea ediție a Ligii Europa, golgheter a fost Aritz Aduriz, cel care conduce și acum topul marcatorilor din competiție.

Siguri de calificarea în optimi după 3-0 în tur cu Braga, francezii și-au permis să odihnească cei mai importanți jucători în retur. Au pierdut cu 1-0, fiind startul unei serii de 4 meciuri fără victorie, ce include două 0-3-uri cu PSG și un 1-1 cu Nantes obținut în minutul 95. Bilbao a avut emoții mai mari cu Spartak Moscova. După succesul cu 3-1 în deplasare, formația spaniolă a fost învinsă acasă cu 2-1.

Optimile Europa League încep la 20:00

Cote mărite: 4.65 victorii Borussia Dortmund, RB Leipzig și Sporting Lisabona

Pe lângă Milan – Arsenal, alte trei meciuri se joacă de la 20:00. Principala favorită, conform cotelor Betano la câștigarea trofeului e Atletico Madrid. Spaniolii primesc vizita celor de la Lokomotiv Moscova. A doua favorită, Borussia Dortmund, o întâlnește pe RedBull Salzburg. Ultimul meci e cel dintre ȚSKA Moscova și Olympique Lyon. De la 22:05 joacă fostele adversare ale FCSB din acest sezon: Sporting Lisabona – Viktoria Plzen, în cel mai dezechilibrat meci al serii. Lazio Roma va juca împotriva lui Dinamo Kiev, iar tot atunci e RB Leipzig – Zenit Sankt Petersburg.

Monica Niculescu – Sorana Cîrstea, 21:00

Cote: 1.60 Niculescu, 2.65 Cîrstea

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de la Indian Wells și va juca în prima rundă cu Sorana Cîrstea. În același meci au debutat și anul trecut în acest turneu, iar Monica s-a impus în 3 seturi (4-6, 6-3, 6-1). Coechipiere la Fed Cup, reprezentantele României au avut 8 meciuri ca adversare, Niculescu având avantajul: 5-3, cu victorii în toate duelurile pe hard.

Real Madrid – Panathinaikos, 22:00

Cote: 1.46 Real, 3.15 Panathinaikos

Partida din Euroliga de baschet este a patra de azi cu cote cu marjă 0% pe Betano! Real și Panathinaikos sunt în primele 8 locuri, iar cine câștigă diseară e aproape sigur de calificarea în playoff. Oaspeții vin în capitala Spaniei după o înfrângere dureroasă, în prelungiri, cu Olympiakos. A fost a treia în ultimele 4 etape din Euroligă. Forma madrilenilor e asemănătoare, și ei având tot o victorie în 4 meciuri. A lor a venit în derby-ul iberic, cu Barcelona, pierzând cu echipele de pe primele 3 locuri.

Leave a Reply