Ce pariem azi: meciuri pentru supraviețuire în Anglia și Germania

Două partide cruciale pentru evitarea retrogradării se joacă azi în Premier League și Bundesliga. Două meciuri și în Liga 1 Betano; Dinamo – Constanța în playoff-ul Ligii Naționale de Handbal și noi dueluri din playoff-ul NBA.

West Ham – Stoke (22:00) și Mainz – Freiburg (21:30)

În Anglia și Germania sunt stabilite campioanele dar rămân deschise calculele la retrogradare. În Premier League, Stoke se poate apropia la 3 puncte de primul loc salvator și 4 de West Ham cu o victorie azi. Nu au mai câștigat „afară” din octombrie și sunt cea mai slabă echipă din Anglia în deplasare, cu numai 8 puncte din 16 meciuri. Per total, au 4 înfrângeri consecutive, 9 etape fără victorie și una singură în ultimele 14 runde. West Ham vine după două rezultate pozitive: un 3-0 acasă cu Southampton și un egal pe terenul lui Chelsea, 1-1. Pentru gazde, o victorie cu Stoke e echivalentă cu salvarea de la retrogradare. Cotele din piața pentru rezultat final au marjă 0%!

În Bundesliga, echipele ce retrogradează direct mai au doar șanse matematice să revină, lupta fiind pentru evitarea locului de baraj. Acum e ocupat de echipa lui Alex Maxim – Mainz – care vrea o victorie pentru a le egala la puncte pe Freiburg și Wolfsburg. Ambele echipe au un singur succes în ultimele 10 runde, obținut la mijlocul lui februarie, de atunci trecând 6 etape. Punctele puse în joc astăzi sunt mult mai importante pentru gazde – Freiburg are un program mai ușor în continuare, jucând cu ultimele două clasate.

Lista completă a meciurilor de fotbal de azi e AICI. Vezi ce partide au streaming live, cote cu marjă 0% sau cote mărite!

Liga 1 Betano: FCSB vrea să redevină lider

Turul playoff-ului se încheie cu Astra – FCSB, duel ce a fost tensionat de fiecare dată în ultimii ani. Ca dovadă, în 5 din cele mai recente 7 întâlniri directe s-au lăsat cu un cartonaș roșu. Astra a luat primul punct din playoff etapa trecută, într-un egal pe terenul lui CFR Cluj. Rezultatul a dus-o pe FCSB pe locul 1, poziție pe care roș-albaștrii vor pot reveni cu un succes la Giurgiu. În playout, Leo Grozavu caută prima victorie la ACS Poli Timișoara, chiar împotriva echipei pe care a condus-o în trei mandate – FC Botoșani. Moldovenii sunt clubul cel mai puțin spectaculos după finalul sezonului regulat: în meciurile lor s-au înscris doar două goluri. Citește mai multe statistici despre Timișoara – Botoșani și despre derby-ul etapei, Astra – FCSB!

Cote mărite în NBA

La noapte sunt programate meciurile cu numărul 2 din Philadelphia – Miami și Golden State – San Antonio, în playoff-ul NBA. Ieri, Philadelphia a câștigat categoric prima partidă cu Miami (130 la 103), ducându-și șirul de victorii consecutive la 17. Și în celălalt meci s-a impus echipa mai bine cotată: Golden State a învins cu 113-92. Optimile vor avea un minim de 4 meciuri și un maxim de 7, iar favoritele pot lua deja un avans de 2-0. Pariurile pe ele și pe coșgheter au cote mărite: 9.00 pentru Philadelphia 76ers și Ben Simmons; 6.00 pentru Golden State Warriors și Klay Thompson. Urmărește NBA pe Betano, cu streaming live!

Dinamo – Dobrogea Sud în sferturile playoff-ului la handbal

Campioana ultimilor doi ani, Dinamo, și-a regăsit forma bună după dezastrul din prima parte a sezonului. „Câinii” nu au pierdut niciun meci în 2018 și au terminat sezonul regulat cu 7 victorii consecutive, pe ultima treptă a podiumului. Constanța a dominat Liga Națională mult timp, câștigând 6 ediții la rând între 2009 și 2014. Luna trecută au cucerit primul trofeu după aproape 4 ani: Cupa României. Sferturile de finală din playoff se joacă pe sistemul „cel mai bun din 3” iar diseară e primul joc. Sezonul trecut s-au întâlnit în semifinale, Dinamo mergând în finală după scorul de 2-1. Ei sunt favoriți și azi, cu cota 1.33, față de 4.00 a dobrogenilor!

Leave a Reply