alexandru maxim

Ce pariem azi: Maxim împotriva fostei echipe

Alex Maxim si Laszlo Sepsi joacă în Cupa Germaniei. Meciuri de cupă și pentru Arsenal, Manchester City și Napoli. Revin Euroliga și Eurocupa.

Mainz – Stuttgart, 19:30

Retrogradat anul trecut la statutul de rezervă, Maxim a fost vândut în vară de Stuttgart la Mainz. A jucat deja cu fosta echipă în campionat, când Stuttgart a câștigat cu 1-0. Maxim are o nouă șansă să își ia revanșa diseară, în Cupa Germaniei. Ambele echipe trec printr-o perioadă nefastă, cu câte 5 meciuri fără victorie. Cotele o dau favorită pe echipa lui Maxim! 

Sepsi poate fi titular după aproape un an

Revenit luna trecută după o serie de mai mulge accidentări, Laszlo Sepsi a fost în lotul lui Nurnberg în ultimele etape. Multe echipe se folosesc de cupă pentru a roti lotul, astfel ca fundașul stânga român are șanse să fie titular în fața lui Wolfsburg, de la 21:45. Un alt meci din optimile Cupei Germaniei se joacă în același timp: Schalke – Koln. Toate partidele pot fi urmărite cu streaming live pe Betano.com!

Cote cu marjă 0 la Arsenal – West Ham

La mai puțin de o săptămână după ce au jucat în campionat, cele două echipe se revăd în Cupa Ligii Angliei. Dacă Arsenal a avut un program ușor până în sferturi, „ciocănarii” au avut parte de un derby al Londrei și în turul anterior. Un meci memorabil, cu Tottenham, în care au revenit de la 2-0 pentru a câștiga cu 3-2. Meciul din Premier League dintre ele a fost controlat de Arsenal, dar ratările au făcut ca scorul final să fie 0-0. Arsenal – West Ham (21:45) e meciul zilei pe Betano.com și are cote cu marjă 0% la pariurile tip 1X2! 

Guardiola se îndreaptă spre primul trofeu cu City

Manchester City a demonstrat în acest sezon ca e net superioară oricărei echipe din Anglia. Cupa Ligii poate fi primul trofeu al lui Guardiola în Anglia, competiția având finala în luna martie. City joacă la Leicester de la 21:45, unde a câștigat cu 2-0 în campionat acum o lună. Dacă echipa din Manchester bate toate recordurile, Leicester a pierdut acasă cu Crystal Palace în ultimul meci, încheind o serie de 4 victorii consecutive. Click AICI pentru programul sferturilor de finală. 

Coppa Italia: Napoli, favorită cu Udinese

Continuă Cupa Italiei, unde știm deja 4 sfert-finaliste. Singurul meci de azi e Napoli – Udinese, la ora 22:00. Și aici avem un meci pe care l-am văzut în campionat luna trecută, câștigat de echipa lui Chiricheș cu 1-0. Udinese a ajuns în optimi după ce a înscris de 8 ori cu Perugia în runda anterioară, partidă încheiată cu scorul de 8-3! Favorită e Napoli, cu o cotă de 1,35. Vezi AICI toată oferta pentru acest meci și urmărește-l live!

Fenerbahce, Panathinaikos și Real joacă în Euroliga de Baschet

O seară fără derby-uri în competițiile europene de baschet, dar cu meciuri ale formațiilor de top. Fenerbahce – Steaua Roșie e la 19:45, Panathinaikos – Maccabi Tel Aviv la 21:15 și Real Madrid – Valencia la 21:45. În EuroCup, cea mai importantă partidă e Bayern – Buducnost de la 20:30, iar la noapte, în NBA, joacă cei de la Cleveland Cavaliers. Click AICI pentru toate meciurile de baschet de azi! 

 

Leave a Reply