higuain-kane

Ce pariem azi: Marcatorul de aur la Tottenham – Juventus

Dacă e miercuri, e Champions League. Liverpool și Real Madrid s-au calificat deja în sferturi, iar Manchester City nu va avea emoții diseară cu Basel. Tottenham încearcă să fie a treia echipă engleză care ajunge în ultimele 8, însă pentru asta trebuie să o elimine pe Juventus. Duelul Kane-Higuain readuce promoția Marcatorul de Aur!

Tottenham Hotspur – Juventus Torino, 21:45

Cote 1X2: 2.27 Tottenham, 3.55 X, 3.55 Juventus

Cote calificare: 1.40 Tottenham, 2.95 Juventus

Cotă scor corect 2-2: 20.00

Marcatorul de Aur: Pariază pe marcator, iar dacă biletul e pierdut din cauză ca înscriu Harry Kane sau Gonzalo Higuain, Betano îți dă banii înapoi. Află mai multe!

Juventus, finalistă în două dintre ultimele trei ediții Champions League, riscă să fie eliminată diseară. Au părăsit competiția în optimi și acum doi ani, în fața lui Bayern, tot după un 2-2 acasă în tur. Italienii sunt obligați să atace, golurile marcate în deplasare de Tottenham oferindu-le englezilor un avantaj important înaintea returului. Juventus trebuie să câștige în Londra, unde nu a făcut-o niciodată până acum.

Turul a început excelent pentru torinezi, având deja 2-0 după primele 10 minute grație „dublei” lui Higuain. Tottenham a egalat, realizând ce nu a reușit nimeni de când Juventus s-a mutat pe noul stadion, în 2011: să nu piardă acolo după ce au fost conduși cu două goluri. Golurile marcate în tur de Kane și Eriksen sunt singurele primite de alb-negri în 2018, iar de pe 19 noiembrie până acum au scos mingea din poartă de 3 ori. 19 noiembrie e și data ultimei înfrângeri suferite de Juventus, de atunci având 17 victorii și 3 egaluri. O serie bună de meciuri fără să piardă are și Tottenham. Nu au mai fost învinși de pe 16 decembrie, de la un 1-4 cu Manchester City, și au 11 victorii și 6 egaluri.

Doi jucători vor lipsi din lotul lui Tottenham: fundașii Aurier (suspendat) și Alderweireld (accidentat). Juventus nu îi are pe Cuadrado, Bernadeschi și Mandzukic. Va reveni Dybala, absent în tur, iar Higuain, ușor accidentat, s-a antrenat normal și va fi titular.

Echipe probabile

Tottenham: Lloris – Trippier, Davinson Sanchez, Vertonghen, Davies – Dier, Dembele – Son, Alli, Eriksen – Kane

Juventus: Buffon – Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro – Khedira, Pjanic, Matuidi – Dybala, Higuain, Douglas Costa

 

Manchester City – FC Basel, 21:45

manchester-city-basel

Cote 1X2: 1.21 City, 7.80 X, 21.00 Basel

Cotă scor corect 0-4: 451

Cote mărite: 3.20 City câștigă și ambele marchează; 8.00 Basel câștigă oricare repriză

După victoria cu 4-0 din Elveția, „cetățenii” se gândesc deja la sferturi. Se pot gândi chiar la triplă la final de sezon, câștigând deja Cupa Ligii Angliei și având campionatul în buzunar. Nicio echipă nu a mers mai departe în Liga Campionilor după ce a pierdut turul pe teren propriu la 4 goluri diferență, iar șansele ca Basel să scrie istorie sunt nule. Elvețienii sunt în optimi pentru a treia oară, iar cele două deplasări de până acum din această fază le dau coșmaruri: au pierdut cu 4-0 la Porto (2012) și cu 7-0 la Bayern (2015). City are toate argumentele pentru a face din nou scor, mai ales că pe Etihad au 12 meciuri fără înfrângere în Europa, câștigând ultimele 4.

Guardiola e așteptat să facă unele schimbări în formula de start, pentru a da minute și celor care au jucat mai puțin. Claudio Bravo, Phil Foden sau Gabriel Jesus sunt anunțați titulari. Vor lipsi Mendy, Fernandinho și Sterling, toți accidentați. Taulant Xhaka e suspendat la oaspeți; Balanta și Vailati sunt incerți.

Echipe probabile

Manchester City: Bravo – Danilo, Stones, Laporte, Delph – De Bruyne, Gundogan, Foden – Bernardo Silva, Gabriel Jesus, Sane

Basel: Vaclik – Lang, Lacroix, Suchy, Riveros, Petretta – Zuffi, Die – Stocker, Oberlin, Elyounoussi

Leave a Reply