Ce pariem azi: Man United își poate garanta locul 2

Manchester United joacă la Brighton și cotele au marjă 0%! Sevilla luptă pentru un loc de Europa League, două meciuri din Liga 1 Betano, PSG vrea să termine sezonul cu 100 de puncte, românii de la Sparta Praga încearcă să-și revină după primul eșec din 2018.

Premier League: „diavolii roșii” joacă pentru locul 2

Mourinho e nevoit să se consoleze cu medalia de argint în acest sezon. O poate câștiga dacă învinge diseară la Brighton, club care riscă să intre din nou în hora retrogradării. Man United ar mări la 8 puncte diferența față de Liverpool și ar ține-o pe Tottenham la 6 lungimi în spate, cu două etape înainte de final. Au trei victorii consecutive în deplasare, de fiecare dată marcând de minim 2 ori, iar per total au câștigat 7 din ultimele 8 partide de campionat. Brighton are 6 etape fără victorie și e la 5 puncte de retrogradare, distanță ce poate fi micșorată de Southampton în acest weekend. Meciul zilei din Premier League e la 22:00 și are cote cu marjă 0% pe Betano!

Liga 1 Betano: Viitorul – Astra, meci direct pentru Europa League

Playoff-ul din Liga 1 Betano are azi Viitorul – Astra de la 20:45, între locurile 5 și 4. Cum locul 4 poate duce în Europa League, ambele cluburi vor încerca să câștige. Viitorul a luat numai 2 puncte luate în ultimele 3 jocuri și e acum la un punct în spatele Astrei, care are 3 victorii la rând. Fiecare a câștigat un meci direct în sezonul actual, a treia întâlnire terminându-se la egalitate. Celălalt duel de azi din prima ligă e între ACS Poli Timișoara și FC Voluntari și are ca miză evitarea retrogradării. Gazdele au câștigat etapa trecută după jumătate de an și au egalat-o pe Chiajna în clasament, fiind acum pe loc de baraj. Voluntari are o victorie și 4 înfrângeri în ultimele 5 runde și e un loc mai sus, cu 2 puncte peste timișoreni. Pariază pe Liga 1 Betano!

PSG are nevoie de 3 victorii pentru a atinge 100 de puncte

Campioana Franței are deja 100 de goluri marcate în Ligue 1 și, cu un parcurs perfect în ultimele 3 etape, va ajunge și la suta de puncte. Diseară joacă la Amiens, pe care a învins-o în acest sezon atât în campionat cât și în Cupa Franței cu 2-0.

În Spania, Sevilla își joacă ultimele cărți în cursa pentru calificarea în Europa League. Andaluzii au luat un singur punct din două meciuri pe care ar fi trebuit să le câștige, cu Deportivo și Levante, iar acum se văd în afara locurilor europene. Sunt la un punct în spatele lui Getafe, însă au un meci în minus. Sociedad are 4 victorii în ultimele 5 etape și poate intra în lupta pentru Europa, fiind la două puncte în spatele Sevillei.

Stanciu, Niță și Vătăjelu au avut prima înfrângere din 2018 în Cehia săptămâna trecută, în al zecelea joc al anului. Sparta Praga a pierdut cu 3-2 la Banik Ostrava după un gol primit în ultimele minute. Vor să recupereze punctele în meciul cu Zlin, echipă împotriva căreia Sparta are trei egaluri consecutive în campionat.

Vezi pe Betano lista completă a meciurilor de azi!

Leave a Reply