Ce pariem azi: Ludogoreț, Ajax și Celtic în preliminariile Ligii

Azi se joacă ultimele 5 meciuri din preliminariile Ligii Campionilor. Meciul cel mai interesant pentru noi începe la 20:00: Ludogoreț – Videoton, nu numai pentru că din acea dublă va fi stabilit posibilul adversar al lui CFR Cluj, ci și pentru internaționalii români de la campioana Bulgariei.

Ludogoreț – Videoton. Cota 2 să înscrie Keșeru

Ludogoreț Razgrad e cea mai mare favorită a zilei, conform cotelor, cu doar 1.26 – față de 12.60 pentru o victorie a oaspeților. Bulgarii au jucat 4 meciuri oficiale în acest sezon și nu au primit încă gol. Au câștigat Supercupa după un gol al lui Keșeru, prima partidă de campionat și au eliminat-o pe Crusaders în turul preliminar anterior cu 9-0 la general. Golgheterul Keșeru are doar două goluri marcate până acum, dar e favorit să înscrie, cu cota cea mai mică – 2.00. Videoton vine după o victorie în startul campionatului, dar în primul tur preliminar a avut mari emoții cu Dudelange, din Luxemburg, eliminând-o cu 3-2 la general.

Echipa calificată din această manșă va fi adversara câștigătoarei dintre Malmo și CFR Cluj. După eșecul de pe propriul teren, șansele ardelenilor au scăzut dramatic, cota la calificare fiind acum de aproape 5!

Ajax – Sturm Graz are cote cu marjă 0%

Ajax a avut o campanie de transferuri reușită, aducând două staruri din Premier League – pe sârbul Dusan Tadic de la Southampton și pe olandezul Daley Blind de la Manchester United, plătind aproape 30 de milioane de euro pentru ei. L-a vândut pe Justin Kluivert la Roma, însă a păstrat cel mai talentat tânăr din lot: Matthijs de Ligt, fundașul central aflat pe lista marilor cluburi ale Europei deși va împlini 19 ani abia luna viitoare. Ajax e favorită cu Sturm Graz, locul 2 din campionatul Austriei, iar partida poate fi urmărită cu streaming live pe Betano, de la 21:30!

Duelul golgheterilor în Celtic – Rosenborg

Meciul din Scoția îi va avea în prim-plan pe Moussa Dembele și Nicklas Bendtner. Dembele, francezul de 22 de ani al lui Celtic, este curtat de mai multe echipe din Premier League și a fost aproape de un transfer la Chelsea în iarnă, însă a ales să rămână la campioana Scoției. A punctat de două ori în turul trecut, împotriva armenilor de la Alașkert. La Rosenborg e Bendtner, care a fost timp de 10 ani la Arsenal. Danezul a ratat Mondialul din cauza unei accidentări, dar a revenit cu succes și a fost decisiv în calificarea echipei lui, cu o dublă împotriva celor de la Valur.

Celelalte două jocuri de azi sunt BATE Borisov – HJK Helsinki și Kukeși – Qarabag, ambele la ora 20:00.

Leave a Reply