lucescu-paok-olympiakos

Ce pariem azi: Lucescu o poate scoate pe Olympiakos din lupta pentru titlu

O duminică plină de derby-uri în fotbalul european! PAOK – Olympiakos, Man United – Chelsea, PSG – Marseille, Feyenoord – PSV și Roma – Milan. În plus, Anglia are finala Cupei Ligii: Arsenal – Manchester City.

PAOK – Olympiakos, 19:30

Meciul care îl poate duce pe Răzvan Lucescu cu un pas mai aproape de titlu poate fi urmărit LIVE pe Betano! Mai sunt 8 meciuri de jucat în campionatul Greciei, iar PAOK e pe primul loc. Are un avans de două puncte față de AEK Atena și de 6 față de Olympiakos, iar diseară poate scăpa de un adversar. Recordurile stabilite de Lucescu sunt bine cunoscute. Nu a mai pierdut de 17 meciuri oficiale și are 15 victorii consecutive. A câștigat toate jocurile de pe propriul teren în acest sezon, cu doar 5 goluri primite. În campionat, acasă, are 10 victorii și un golaveraj de 28-2. Olympiakos a reușit, săptămâna trecută, primul succes după 5 meciuri. Pe Betano, cotele pentru pariuri pe rezultat final au marjă 0% și mai multe piețe au cote mărite!

Arsenal – Manchester City, 18:30

Primul trofeu stagional din Anglia e important pentru ambele finaliste, din motive diferite. Arsenal a pierdut contactul cu top 4 în Premier League și are nevoie de o gură de oxigen, după o serie de rezultate slabe – inclusiv o înfrângere acasă, în Europa, cu Ostersund. De cealaltă parte, Guardiola e la prima finală alături de Manchester City și vrea o medalie înainte de cea de Premier League, pe care doar prin minune o poate rata. Și City vine pe Wembley după o înfrângere șocantă: a fost eliminată din Cupa Angliei de Wigan, echipă din liga a treia. Urmărește meciul live pe Betano și pariază pe cele mai mari cote din piața 1X2!

PSG – Marseille, 22:00

Deși titlul e prea departe, Marseille vrea victoria în Le Classique. Nu a mai câștigat clasicul Franței din 2011, având doar 3 egaluri în 16 meciuri de atunci. Ultimele două derby-uri sunt greu de uitat pentru OM. În tur s-a terminat 2-2, fiind egalați în prelungiri, iar acum un an au suferit cea mai dură înfrângere în Classique: 5-1, chiar pe Velodrome. Vor juca din nou peste 3 zile, în sferturile de finală din Cupa Franței, dar până atunci bucură-te de cotele cu marjă 0% de pe Betano!

Manchester United – Chelsea, 16:05

Un meci ce va cântări mult în cursa pentru locul 2 din Premier League. „Diavolii” au părăsit a doua treaptă a podiumului ieri, când Liverpool a luat 3 puncte cu West Ham, însă pot reveni azi. Chelsea e pe 4 și, cu o victorie, s-ar apropia la un singur punct de Liverpool. Toți ochii vor fi pe antrenori. Rivalitatea dintre Jose Mourinho și Antonio Conte, deși nouă, e una dintre cele mai mari ale Angliei. Tehnicienii celor două cluburi au avut numeroase neînțelegeri în acest sezon, ajungându-se chiar la insulte publice. La puțin peste 2 ani de când a fost concediat de Chelsea în urma unui conflict cu jucătorii, Mourinho se găsește într-o situație asemănătoare acum. Știrile despre o problemă cu Pogba, cel mai scump fotbalist transferat de United, sunt tot mai dese și tot mai rar dezmințite. Revenind la meci, ultimele 5 jocuri directe de pe Old Trafford s-au terminat cu sub 2,5 goluri, de 3 ori fiind egal. Clubul din Manchester a pierdut un singur meci acasă în acest sezon și are două egaluri, câștigând de 15 ori.

Feyenoord – PSV, 15:30

Zi de derby și în Olanda. Feyenoord a reușit să câștige derby-ul acum o lună, în sferturile Cupei Olandei, cu 2-0. În campionat situația e diferită. Echipa din Rotterdam e la 20 puncte în spatele lui PSV și poate spera, cel mult, la locul 3. Acasă au o formă bună: 6 victorii consecutive și un șir de 11 partide fără înfrângere. PSV a pierdut ambele derby-uri jucate în deplasare în 2017-18: cel de cupă la Feyenoord și un 3-0 pe terenul lui Ajax, în decembrie. Feyenoord – PSV are streaming live pe Betano!

Roma – Milan, 21:45

Milanezii au cea mai bună perioadă din acest sezon, fiind neînvinși de 11 jocuri. Nu au primit gol în ultimele 4, câștigându-le pe toate. Au revenit, astfel, în calculele pentru locurile europene și cu un nou succes s-ar apropia la 6 puncte de AS Roma. Gazdele păreau să fi trecut de pasa proastă începută în decembrie, în care au avut 3 egaluri și 4 înfrângeri. Au maximul de puncte în campionat în februarie, însă miercuri au pierdut acasă cu Șahtior în optimile Ligii Campionilor. Roma – Milan are, ca toate meciurile din Serie A, streaming live!

Leave a Reply