JuveMilan

Ce pariem azi: finala Coppa Italia!

Cu titlul extrem de aproape în Serie A, Juventus își propune dubla. Coppa Italia a ajuns în ultimul act iar câștigătoarea va fi una dintre „Bătrâna Doamnă” și AC Milan. Restanțe în Spania și Anglia, cu Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Chelsea și Tottenham în prim plan.

Juventus Torino – AC Milan. 22:00. Streaming live!

Torino și Milan se bat pentru trofeu la Roma! De la venirea lui Massimiliano Allegri, Juventus a câștigat toate trofeele interne. Trei titluri și trei cupe sunt deja în vitrină, iar acum alb-negrii au șansa dublei cu numărul 4 în tot atâtea sezoane. Milanul joacă pentru asigurarea locului de Europa League. Rossoneri încă nu și l-au acontat prin campionat și sunt nevoiți să apere avansul de un punct în ultimele două etape dar pot scăpa de aceste emoții prin câștigarea Coppa Italia. Mai mult, ar fi primul trofeu major al milanezilor după 7 ani de secetă și o încoronare a lui Gennaro Gattuso, omul care a salvat sezonul echipei. Poți urmări derby-ul de diseară cu streaming live pe Betano, unde cotele au marjă 0% la pariurile tip 1X2!

Primera Division: Barcelona – Villarreal și Sevilla – Real Madrid. Streaming live!

Catalanii sunt la 270 de minute de o performanță istorică: campioni neînvinși ai Spaniei. Real nu a reușit să le oprească seria de meciuri fără înfrângere în El Clasico, lăsând-o pe Barcelona „cu poarta goală”. Primul hop din cele 3 rămase va fi de la ora 21:00, împotriva lui Villarreal. Au trecut 10 ani de la ultima victorie a „submarinului galben” cu adversarii de azi.

La 22:30 joacă și Madridul, în deplasare la Sevilla. Gazdele au câștigat primul meci de campionat după două luni în weekend și au păstrat în viață șansele la Europa League. Cu 3 puncte luate Realului ar urca pe 7, peste Getafe. Au câștigat acest meci acasă în sezonul trecut, cu un gol în prelungiri, dar în cele două partide jucate de atunci au primit 9 goluri și au înscris o singură dată. Patru dintre ele i-au aparținut lui Cristiano Ronaldo, care a ajuns la un total de 27 goluri în 18 meciuri cu Sevilla.

Premier League: Tottenham și Chelsea trebuie să câștige pentru a merge în Liga Campionilor

Restanțe și în Anglia, unde se va termina campionatul la finalul săptămânii. Cele mai interesante partide au ca miză locurile 3 și 4, ce duc în grupele Ligii Campionilor. Liverpool e pe 3, cu 72 puncte însă poate fi depășită sau egalată de Tottenham (71) sau Chelsea (69). Ambele cluburi londoneze joacă acasă cu nou promovate: Chelsea – Huddersfield la 21:45 și Tottenham – Newcastle la 22:00. Campioana Manchester City are nevoie de două succese pentru a atinge borna de 100 de puncte, iar primul poate veni azi împotriva lui Brighton. Pariază pe campionatul Angliei pe Betano!

Leave a Reply