Ce pariem azi: etapă intermediară în Serie A

Napoli speră ca Juventus să facă un pas greșit în fruntea clasamentului din Serie A. Meciuri de campionat și în Spania sau Anglia. Semifinale de cupă în Franța, Germania și Grecia – unde aflăm adversara lui Răzvan Lucescu.

Serie A: Zenga vrea să încurce „Bătrâna Doamnă”

Etapa 33 a Serie A va avea 8 meciuri de la ora 21:45, înaintea lor jucându-se Benevento – Atalanta. Fiorentina – Lazio e cea mai interesantă partidă a etapei: gazdele trag pentru a reveni pe locurile de cupe europene iar oaspeții pentru cele de Champions League. În lupta pentru titlu, Napoli e favorită acasă cu Udinese, însă îi va fi greu să micșoreze distanța de 6 puncte azi. Juventus are meci în deplasare la Crotone, echipa antrenată de Walter Zenga. Crotone are nevoie mare de puncte, fiind din nou pe primul loc retrogradabil. Vezi toate meciurile din campionatul Italiei pe Betano, cu streaming live!

La Liga: Real încă poate urca pe 2

Și în Spania e etapa numărul 33, care a început ieri. Dacă la primul loc nu mai sunt emoții, rămâne de urmărit bătălia pentru poziția secundă între echipele Madridului. Real joacă la 22:30 cu Bilbao, acasă, unde a învins-o în ultimele 13 meciuri! De fiecare dată, „galacticii” au înscris de cel puțin două ori. Valencia e pe 4 dar are și ea șanse la locul 2, iar azi va întâlni Getafe de la 20:30. Pariază pe Primera Division!

Premier League: cote cu marjă 0% la Bournemouth – United

Manchester United a trăit o rușine în weekend, fiind învinsă acasă de West Brom – club care nu mai câștigase niciun meci din ianuarie și va retrograda. Mourinho vrea să facă acel meci uitat, dar și să își consolideze locul 2 în meciul cu Bournemouth. Gazdele au 4 egaluri în ultimele 7 etape, în timp ce United nu a remizat în campionat în 2018. Cota pentru un egal e de 3.85!

Semifinalele cupelor în Franța, Germania și Grecia

Les Herbries e deja în finala Cupei Franței, după semifinala-șoc între două echipe de liga a treia. A doua finalistă se va decide între echipe de Ligue 1: Caen și PSG, la 22:05.

Schalke și Frankfurt vor juca pentru un loc în finala Cupei Germaniei de la 21:45, unde îi așteaptă deja Bayern Munchen. Deși Germania e cunoscută pentru partide foarte spectaculoase, semifinalistele de azi nu păstrează tradiția când joacă între ele: în 6 din ultimele 8 întâlniri directe au fost sub 2,5 goluri. Celelalte două partide s-au terminat la egalitate, 2-2.

A doua semifinală din Cupa Greciei ne interesează pentru că aflăm adversarii lui Răzvan Lucescu din ultimul act. Returul dintre AEK Atena și AEL Larissa pornește de la 1-2.

Dacă la Lucescu urmărim posibilii adversari, unii stranieri joacă în această seară: Marin și Chipciu sunt adversari în playoff-ul Belgiei iar Moți, Keșeru și Buș au meciuri în playoff-ul Bulgarie.

Vezi AICI toate meciurile de fotbal de astăzi

Leave a Reply