Ce pariem azi: Cu egal, Juventus devine campioană pe Olimpico

Penultima etapă în Serie A, unde Juventus poate lua titlul pe Olimpico din Roma. Ultima în Premier League, unde au rămas doar trei întrebări fără răspuns. Astra – CFR în Liga 1 Betano. Finala openului de la Madrid e Dominic Thiem – Alexander Zverev.

5 meciuri au cote cu marjă 0% astăzi pe Betano! Click AICI!

Serie A: titlul și locurile de Europa pot fi decise azi. Retrogradarea se joacă până în ultima etapă

Runda 37 se va încheia cu Roma – Juventus și Sampdoria – Napoli, ambele începând de la 21:45. „Bătrâna Doamnă” are nevoie de un singur punct pe Olimpico pentru a lua al șaselea titlu consecutiv, la câteva zile după ce a câștigat și Cupa Italiei. La ora 19:00 e Atalanta – Milan, având ca miză calificarea în grupele Europa League. Diferența dintre ele e de un singur punct în clasament, în favoarea milanezilor. Cine câștigă azi merge în Europa League, în timp ce echipa învinsă se va bate cu Fiorentina pentru calificarea în preliminarii. Partea de jos a clasamentului e foarte complicată: 5 echipe sunt despărțite de 2 puncte și ultima dintre ele va retrograda. La ora 16:00 joacă toate. Vezi lista lor AICI!

Premier League: Manchester City face 100 puncte cu victorie la Southampton

Guardiola a bătut multe recorduri în acest sezon, inclusiv numărul de puncte luate într-un sezon de Premier League, dar poate atinge chiar un număr din 3 cifre. Pentru asta are nevoie de victorie la Southampton, echipă pe care a învins-o în tur cu 2-1 după un gol decisiv în minutul 6 al prelungirilor. Southampton ar putea retrograda dacă pierde la diferență mare. Fosta echipă a lui Florin Gardoș are 3 puncte peste Swansea dar stă mai bine la golaveraj: -18, față de -27. Swansea joacă acasă cu Stoke, lanterna roșie, și e favorită. Alte două meciuri cu miză sunt Newcastle – Chelsea și Liverpool – Brighton. Liverpool e a patra și are nevoie de egal pentru a merge în Liga Campionilor. Chelsea o poate depăși doar dacă ia 3 puncte la Newcastle și Liverpool pierde acasă. Vezi AICI toate meciurile din etapa 38 a Premier League!

Standard – Brugge. Răzvan Marin încă speră la titlu

Brugge conduce playoff-ul din Belgia și are 4 puncte peste Standard, cu două etape înainte de final. Standard trebuie să câștige pentru a păstra șansele în viață. În playoff au mers perfect pe propriul teren, luând 12 puncte din 12. Brugge joacă foarte slab în deplasare, câștigând doar 2 meciuri departe de casă în 2018. Ultimul meci direct a fost de infarct: 4-4 pe terenul lui Brugge, cu Standard egalând în minutul 93. Campionatul Belgiei are streaming LIVE pe Betano!

 

Liga 1 Betano: mai poate pierde campionatul CFR? Clujenii joacă la Giurgiu de la 21:30. Citește cele mai interesante statistici înaintea meciului pe blogul Betano!

 

Madrid: Thiem – Zverev în finală, la 19:30

Petra Kvitova a câștigat openul de la Madrid la feminin, iar la masculin campionul va fi unul dintre Dominic Thiem și Alexander Zverev. Va fi primul duel al lor după mai bine de un an. Până acum, au jucat de 5 ori iar Thiem a câștigat 4 dintre meciuri – inclusiv toate 3 de pe zgură. Zverev are o lună mai perfectă: a câștigat turneul de la Munchen și a ajuns în finală la Madrid fără să piardă vreun set! Ai cote cu marjă 0% și streaming live pe Betano!

Leave a Reply