Liverpool - Everton

Ce pariem azi: Cote mai mari la Liverpool – Everton și Fiorentina – Inter

Liverpool – Everton și Fiorentina – Inter au marjă 0%. Man United – Derby în Cupa Angliei, Chievo – Udinese în Serie A. Cote mărite pentru meciuri din Euroligă și o noapte plină în NBA. Toate meciurile sunt LIVE pe Betano!

Derby-ul Merseyside în Cupa Angliei

A treia zi consecutivă cu un derby local în Albion, de data asta în Liverpool. Părăsim Premier League pentru Cupa Angliei, competiție transmisă LIVE pe Betano.com. Echipele de top debutează în competiție în această fază în care cel mai important meci e Liverpool – Everton. „Cormoranii” nu au mai pierdut niciun meci din octombrie și au trei victorii consecutive, în timp ce echipa vizitatoare a intrat în impas după un început excelent de decembrie, având două înfrângeri la rând. Meciul direct din campionat s-a terminat 1-1. Un egal astăzi, de la 21:55, ar duce la o rejucare, conform regulilor din Cupa Angliei. Cotele din oferta 1X2 au marjă 0% pe Betano!

Își revine Inter?

Două egaluri în 4 etape, un gol în ultimele 6 meciuri, victorie la penalty-uri cu o echipă din Serie B în cupă și apoi eliminarea în fața rivalei AC Milan. Inter a coborât de pe primul loc în Serie A până pe locul 3, la 7 puncte în spate. Pot Nerazzurri să își întrerupă căderea liberă la Fiorentina, de la 21:45? Formația viola nu a pierdut de 7 etape în Serie A, dar în 5 dintre ele a fost egal. În general, partidele dintre Fiorentina și Inter au multe goluri. În 10 din ultimele 11 s-au înscris peste 2,5, iar în 4 peste 4,5! Și pentru acest meci sunt cote cu marjă 0%, toate opțiunile 1X2 având cotă de peste 2.70. Click AICI pentru toată oferta!

Chievo – Udinese și Man United – Derby sunt LIVE pe Betano

În Serie A mai e Chievo și Udinese de la 19:00. Oaspeții au 5 victorii la rând și au cele mai multe meciuri cu peste 2,5 goluri în prima repriză: 10. Chievo a pierdut ultimele 5 partide, în ultima etapă devenind prima echipă învinsă de Benevento în campionat. În Cupa Angliei, de la 22:00, e Manchester United – Derby County. Vezi AICI toate meciurile de fotbal de azi.

Cote mărite în Euroligă!

Etapa din Euroliga de Baschet începe la 19:45 cu Fenerbahce – Baskonia; Bamberg – Khimki e la 21:00 iar la 21:45 Real Madrid – Maccabi Tel Aviv. Pentru un pariu pe Fener, Khimki și Real, Betano.com a mărit cota, fiind de 3.50!

10 meciuri din NBA la noapte

Cele mai tari partide se joacă în est în această noapte. Liderul Boston Celtics joacă acasă de la 2:00 cu Minnesota Timberwolves, locul 4 din conferința de vest. A doua clasată din est, Toronto Raptors, are meci o oră mai târziu la Milwaukee Bucks. Click AICI pentru toate meciurile din NBA!

Leave a Reply