chiajna-voluntari-batin-cazan

Ce pariem azi: Chiajna – Voluntari, încercarea numărul 2

Chiajna – Voluntari a fost amânat o zi din cauza zăpezii și, dacă vremea va permite, se va juca la 17:30. Real Madrid joacă la Espanyol, Moți și Keșeru au meci de campionat, încep sferturile Cupei României.

Concordia Chiajna – FC Voluntari, 17:30

Ultimul meci al sezonului regulat din Liga 1 Betano e derby-ul județului Ilfov. Ambele se pregătesc de playout și luptă doar petru a adăuga puncte între ele și Sepsi, de pe locul de baraj. Gazdele sunt una dintre cele mai slabe echipe din campionat pe propriul teren, având doar două victorii și două egaluri. Nu au luat decât 2 puncte în 5 etape, motiv pentru care se regăsesc din nou în zona periculoasă. În ultimele 4 întâlniri directe s-au înscris sub 2,5 goluri, iar în ultimele 5 nu a fost niciun meci în care au marcat ambele echipe!

Espanyol – Real Madrid, 21:00

Madridul are cea mai bună formă din acest sezon, cu 6 victorii și un egal în ultimele 7 etape, în care au înscris de 30 de ori. Espanyol, în schimb, nu are niciun succes în aceste 7 runde. Catalanii au 5 remize în această serie, 4 dintre ele consecutive. Au trecut peste 10 ani de la ultima victorie a lui Espanyol, un 2-1 în octombrie 2007. De atunci, „los blancos” au 19 victorii în 22 întâlniri. Ultimele 11 jocuri directe au fost câștigate de madrileni, 9 dintre ele fără să primească gol! Ai streaming live și cote cu marjă 0% pentru acest meci!

Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu, 20:30

Primul sfert de finală din Cupa României e la Mediaș. Gaz Metan și Astra au jucat în campionat pe 9 februarie, la Giurgiu, oferind unul dintre cele mai frumoase meciuri ale anului. Gazdele au câștigat cu 4-3, primind toate golurile din corner. Pentru pasionații de pariuri pe cornere, în meciul respectiv au fost 15 lovituri de colț pentru medieșeni, față de 4 pentru Astra!

Botev Plovdiv – Ludogoreț, 17:30

Ludogoreț a fost eliminată de AC Milan din Europa League și se va concentra pe campionat. Keșeru a început anul în forță, cu două goluri și un assist împotriva Slaviei Sofia. Echipa românilor va juca în playoff, unde sunt șanse mari să dea din nou peste Botev. Turul a fost câștigat de Ludogoreț, însă în sezonul trecut au pierdut două trofee în fața adversarilor de azi: au pierdut atât finala Cupei Bulgariei, cât și Supercupa împotriva lui Botev.

Serie B, 21:30

Un alt atacant român care a înscris la foc automat în 2018 e George Pușcaș. Atacantul are 5 goluri în 4 meciuri pentru Novara și va fi titular diseară, în partida cu Foggia. Alți români care pot juca de la acea oră sunt Vasile Mogoș (Palermo – Ascoli) și Ionuț Radu (Empoli – Avellino), ambii la oaspeți.

Swansea a remizat cu Sheffield Wednesday în optimile Cupei Angliei și diseară va fi rejucarea meciului. Tot în Anglia, în liga a doua, Hull primește vizita lui Barnsley. Un bilet pe Palermo, Swansea și Hull are cote mărite până la 5.80!

Leave a Reply