pariem craiova cluj

Ce pariem azi: cele mai bune oferte pentru Craiova – CFR

Universitatea Craiova – CFR Cluj e esențial înainte de play-off. Semifinalele de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Real Madrid vrea un trofeu înainte de El Clasico, Guardiola vrea să rămână neînvins după derby-ul cu Tottenham.

Universitatea Craiova – CFR Cluj, 20:30

Se anunță un stadion plin la meciul Craiovei cu CFR Cluj. E cel mai important din Liga 1 Betano și poate cântări enorm în lupta pentru titlu. Betano.com a pregătit două oferte excelente pentru acest meci! Cotele pentru pariurile de tip 1X2 vor avea marjă 0%, așadar vor fi mai mari. De asemenea, ai șanse mai mari de câștig la cele de tip „minutul următorului gol”. Dacă alegi un interval, iar golul e înscris cu un minut mai târziu decât cel ales de tine, pariul tău va fi considerat câștigător! De exemplu, un gol marcat la 10:57 îți va aduce banii în buzunar chiar dacă alegi intervalul 1 – 10! Vezi toate detaliile ofertei Minutul de Aur!

Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș, 15:00 

Gaz Metan e campioana egalurilor în Liga 1 Betano, cu 8. A remizat în ultimele 4 etape dar și în ultimele 4 deplasări! Chiajna e la polul opus, cu doar 2 egaluri, cel mai recent acum patru luni! Sunt complet diferite și când vine vorba de goluri. Poate neașteptat, Concordia e formația cu cele mai spectaculoase meciuri – de 14 ori s-au înscris peste 2,5 și nu a avut niciun 0-0. Oaspeții au avut 5 meciuri fără gol, cele mai multe.

Campionatul Mondial de handbal feminin: Norvegia rămâne favorită

Prima semifinală e la 18:30, Norvegia – Olanda, iar de la 21:45 e Suedia – Franța. În primul meci avem o favorită clară, dar al doilea e mult mai disputat. Norvegia are cele mai mari șanse la trofeu, cu o cotă de 1.60. Franța și Suedia având 5.00, respectiv 7.00. Pariază aici și urmărește semifinalele cu STREAMING LIVE pe Betano.com!

Campionatul Mondial al Cluburilor: Real Madrid – Gremio în finală

Zidane poate câștiga un nou trofeu chiar înainte de meciul cu Barcelona. Real Madrid va juca de la 19:00 cu câștigătoarea Copa Libertadores, Gremio, în finala turneului. De la ora 16:00 e finala mică, între Al Jazira și Pachuca. Click aici pentru toate cotele! 

Serie A: Inter, Napoli și Roma joacă azi

Nicio echipă din top 5 nu a câștigat etapa trecută în Italia, iar clasamentul rămâne foarte strâns. Trei dintre ele pot pune presiune pe Juventus, care are meci mâine la Bologna. De la 16:00 e Inter – Udinese, de la 19:00 Torino – Napoli iar de la 21:45 e Roma – Cagliari. Ai cotă de 2,8 dacă pariezi pe favorite!

Premier League: Manchester City – Tottenham e meciul etapei

Pep Guardiola a bătut deja recordul de victorii consecutive în Anglia, ajungând la 15. Dacă trece și de Tottenham are cale liberă spre recordul din toate campionatele de top ale Europei – deținut tot de el, cu Bayern. Tottenham a profitat de semi-eșecurile lui Arsenal și Liverpool și a revenit pe locul 4, dar poate spera cel mult la podium. Etapa începe la 14:30 cu Leicester – Crystal Palace, celelalte meciuri fiind programate la ora 17:00. Vezi aici lista completă!

Leave a Reply