Bayer Leverkusen Bayern Munchen

Ce pariem azi: Bundesliga începe 2018 cu Bayern Munchen!

Bayern joacă la Leverkusen în primul meci al anului din fotbalul german. În Anglia se joacă un derby vechi de peste 100 ani. Începe Campionatul European de handbal masculin, fără România. Naționala noastră joacă azi, în preliminariile Mondialului.

Bundesliga revine după aproape o lună

Campioana de anul trecut deschide 2018 în Bundesliga. Bayern are deja un avans de 11 puncte față de locul 2 și are toate șansele să fie din nou campioană. Leverkusen e pe 4, dar lupta pentru podium e foarte deschisă, fiind doar 4 puncte între locul 2 și locul 8. Bundesliga e foarte echilibrată după Bayern, iar Leverkusen e la aceeași distanță de puncte de primul loc și de retrogradare. Au reușit în ultimii ani să împiedice cea mai puternică echipă a Germaniei, pierzând acasă o singură dată în ultimele 10 meciuri. Egalul a fost cel mai obișnuit în perioada respectivă: de trei ori s-a terminat 0-0 și de alte trei 1-1. Pariurile 1X2 au marjă 0%, de aceea cota lui Bayern se apropie de 2!

Campionatul European de handbal se vede pe Betano!

Azi începe Campionatul European la handbal masculin, competiție ce va fi transmisă INTEGRAL, cu streaming LIVE, pe Betano.com! Primele meciuri sunt la 19:15: Suedia – Islanda și Belarus – Austria, iar de la 21:30 joacă și principalele favorite. Croația, țara gazdă, înfruntă Serbia, iar Franța – echipa cu cele mai mari șanse la trofeu – joacă împotriva Norvegiei. Vezi toate cotele AICI!

Încă un meci ușor pentru România în preliminarii

După victoria de ieri cu Italia, naționala noastră de handbal masculin se pregătește de încă una, cu reprezentativa Insulelor Feroe la 17:30. Meciul decisiv din prima fază a preliminariilor pentru Campionatul Mondial va fi mâine, cu Ucraina. Vecinii noștri sunt favoriți cu Italia, de la 20:00. Urmărește-i pe tricolori AICI!

Unul dintre cele mai vechi derby-uri ale fotbalului e azi în Championship

Steel City Derby, cum e numit meciul dintre Sheffield United și Sheffield Wednesday s-a jucat prima dată în 1891 și e printre cele mai importante din fotbalul britanic. Deși sunt în liga a doua a Angliei, rivalitatea cluburilor din Sheffield nu și-a pierdut vreodată importanța pentru fanii lor. E primul derby jucat pe Bramall Lane, stadionul lui United, după mai bine de 6 ani în care au fost în ligi diferite. United a câștigat cu 4-2 în tur și în campionat stă mult mai bine: e pe 7, la un punct în spatele locurilor de play-off. Cu 40 goluri marcate în 26 runde, are al treilea cel mai bun atac din Championship. Wednesday e pe 16, la 6 puncte peste locurile retrogradabile și are doar o victorie în ultimele 10. Gazdele sunt favorite, cu cotă de 1.80, dar orice se poate întâmpla în derby-uri. Pariază pe Betano!

Euroliga aduce, din nou, cote mărite

Ca și ieri, sunt 4 meciuri în Euroliga de baschet, iar pentru pariurile pe 3 dintre ele vă oferim cote mărite. E vorba de victoriile gazdelor în partidele Khimki – Real Madrid (19:00), Anadolu Efes – Steaua Roșie (19:30) și Zalgiris Kaunas – Unicaja (20:00). Pariind pe ele puteți câștiga peste 500 lei, cu 100 mizați!

Leave a Reply