Lazio Genoa

Ce pariem azi: Autobaza lui Genoa merge la Lazio

Lazio e printre cele mai ofensive echipe ale Europei, însă diseară întâlnește o echipă complet diferită: Genoa, care în ultimele 6 etape are un golaveraj 2-2. Watford – Chelsea are cote cu marjă 0% în Anglia iar cele mai populare pariuri aduc o cotă de 70!

Lazio – Genoa, 21:45

Lazio s-a încurcat cu AC Milan în ultima etapă, însă își păstrează locul 3 mulțumită formei foarte slabe a Interului. Se poate distanța la 4 puncte de „nerazzuri” azi, dacă trece de Genoa. Oaspeții sunt la 4 puncte de retrogradare și s-au evidențiat doar prin fotbalul foarte plictisitor din acest sezon. Sunt singura echipă din Serie A în meciurile căreia s-au înscris, în medie, sub 2 goluri iar ultimele 6 au fost toate sub 1,5.

Viitoarea adversară a FCSB din Europa League a înscris de 28 ori în 10 meciuri jucate acasă, depășită doar de Juventus în Italia, care, însă, are 2 jocuri în plus. Ultimele 4 întâlniri directe au avut peste 3,5 goluri, de fiecare dată înscriind ambele echipe. Gazdelor le lipsește Milinkovic-Savic, însă golgheterul Immobile va fi titular. În acest sezon, Immobile are 20 reușite, cu 4 mai multe decât Genoa! Vezi toate cotele de la acest meci care poate fi urmărit cu streaming live pe Betano.com!

Watford – Chelsea, 22:00

Chelsea e câștigătoarea meciului Liverpool – Tottenham. Egalul dintre ele îi dă șansa campioanei en-titre să revină pe 3, cu avans de două puncte față de Liverpool. Chelsea a câștigat doar un meci în deplasare din ultimele 5, iar înfrângerea umilitoare cu Bournemouth de etapa trecută adaugă semne noi de întrebare în ceea ce privește viitorul lui Conte. Watford și-a schimbat antrenorul luna trecută, aducându-l pe Javi Garcia și în cele două partide conduse de spaniol încă nu au reușit să marcheze. Sunt din ce în ce mai aproape de retrogradare, cu doar trei puncte deasupra liniei. Meciul de diseară are cote cu marjă 0% pe Betano!

Cotele mărite ale zilei

Până la 19:00 sunt cote mărite pe Betano, pentru o selecție formată din 3 meciuri. E vorba de Arminia Bielefeld – Union Berlin din liga a doua germană, Trabzonspor – Goztepe din Turcia și de Maccabi Petakh Tikva – Ashkelon din Israel. Pentru victoriile gazdelor, cota crește până la 11.00!

În plus, cele mai populare pariuri de azi au cotă 70! CFR Cluj, Watford și Lazio din fotbal, CSM București în meciul de handbal cu Steaua și PAOK Salonic cu Ventspils în Liga Campionilor la baschet, mâine seară.

Vezi cotele mărite, cele mai populare pariuri dar și toate meciurile de azi pe site-ul Betano!

Leave a Reply