AEK Olympiacos

Ce pariem azi: AEK – Olympiakos și Porto – Sporting

Cupa are două super meciuri în această seară: AEK – Olympiakos în Grecia și Porto – Sporting în Portugalia. Ambele derby-uri au streaming live pe Betano!

AEK – Olympiakos, 19:30

Au jucat duminică în campionat și a fost nebunie. Olympiakos a pierdut acasă cu 1-2, înfrângere care a stârnit furia fanilor. Alb-roșii s-au îndepărtat la 4 puncte de primul loc în ligă și riscă și eliminarea din cupă.

Turul s-a jucat acum două săptămâni și s-a terminat 0-0. AEK ar avansa, așadar, doar cu o victorie sau după penalty-uri în cazul unui nou meci nul. În competițiile interne au avut o singură înfrângere pe propriul teren în acest sezon și niciun egal în care să primească gol. Pe listă sunt și meciuri cu Olympiakos sau PAOK, ambele câștigate. Oaspeții au victorii în 4 din ultimele 6 deplasări, iar celelalte două s-au terminat 1-1.

Porto – Sporting, 22:15

Porto

La o oră după derby-ul din Grecia începe unul în Peninsula Iberică. Cupa Portugaliei le aduce față în față pe Porto și Sporting, în semifinale. Azi e prima manșă, returul urmând să se joace abia în aprilie. Echipa care avansează din această semifinală are șanse mari să câștige trofeul, al doilea meci fiind între Aves și Caldas, din liga a doua.

Porto e neînvinsă în campionat, unul dintre puținele cluburi din Europa care încă se pot lăuda cu asta. Sporting a fost în acest grup până în weekend, când a pierdut cu 2-0 la Estoril. Rezultatele au schimbat liderul, Porto urcând pe prima treaptă cu un avans de două puncte față de Benfica și de adversara de azi.

Pe Dragao, Porto a pierdut doar un meci în aproape un an – în Liga Campionilor, cu Beșiktaș. Mai au două remize, albe, cu Leixoes și Benfica. În 9 din ultimele 11 partide au înscris cel puțin două goluri.

 

Ambele derby-uri au streaming live pe Betano! Alte transmisiuni în direct de azi includ Eredivisie, Cupa Angliei, Cupa Spaniei sau Cupa Germaniei. Pentru cel mai interesant meci din Germania, Schalke – Wolfsburg, cotele au marjă 0%! Click AICI pentru lista completă!

Leave a Reply