Alex Maxim vs Bayern

Ce pariem azi: 24 meciuri în primele campionate europene

Bundesliga, Ligue 1, Premier League, Primera Division și Serie A. Primele 5 campionate din Europa aduc azi 24 jocuri. Etapa continuă și în Liga 1 Betano, iar în Belgia sperăm să continue forma bună a lui Răzvan Marin.

 

Etapa din Germania începe la 16:30. Streaming LIVE pe Betano!

Echipa singurului român din Bundesliga întâlnește campioana în exercițiu. Maxim speră să revină în echipa lui Mainz, după ce a fost pe banca de rezerve în ultimele două meciuri. Joacă acasă, cu Bayern Munchen, de la 16:30. La aceeași oră e Schalke – Werder, duel care a văzut peste 2,5 goluri în ultimele 5 întâlniri. Atunci joacă și campioana egalurilor, Wolfsburg, în fața lui Stuttgart. Wolfsburg are 11 remize după 20 etape; Stuttgart – doar 2. Ultimul meci al zilei din Germania e Gladbach – RB Leipzig, la 19:30. Bundesliga e transmis integral pe Betano.com, cu streaming live!

Premier League: marjă 0% la Arsenal – Everton

Prima etapă din Albion după finalul perioadei de transferuri, iar luminile vor fi pe Arsenal, unde e așteptat debutul lui Aubameyang. Atacul de vis al lui Wenger poate fi folosit în premieră în meciul cu Everton de la 19:30. Premier League începe cu deplasarea lui Manchester City la Burnley, la 14:30. Burnley a ajuns la 9 partide fără succes în toate competițiile, după ce reușise să stea aproape de top 6 în prima jumătate a sezonului. Ultimele 3 jocuri de acasă au fost împotriva echipelor de sus, pierzându-le pe toate. Grosul meciurilor e la 17:00. Man United e vizitată de Huddersfield, echipă care a învins-o, surprinzător, în tur; iar Leicester va juca împotriva lui Swansea, echipa care le-a bătut pe Arsenal și Liverpool luna asta.

Streaming LIVE și pentru Real Madrid sau PSG

Lista meciurilor cu streaming live cuprinde și campionatele Franței, Spaniei și Italiei. Lille – PSG e la 18:00 în Ligue 1. Madridul merge la Leganes la 21:45, oră la care e și Inter – Crotone în Serie A.

Îl putem urmări și pe Răzvan Marin, cel mai bun fotbalist român al iernii, începând cu ora 19:00, în Lokeren – Standard Liege. Liga 1 are două partide: Voluntari – Poli Iași de la 18:00 și Gaz Metan – FCSB de la 20:45! Vezi AICI lista completă de azi!

Leave a Reply