Ce cote au CFR, FCSB și Craiova la calificare

Cele trei reprezentante ale României vor juca astăzi meciurile decisive pentru calificarea în playoff-ul Ligii Europa. Conform cotelor Betano, CFR Cluj nu are emoții la calificare, FCSB are prima șansă iar Craiova are o misiune imposibilă.

CFR Cluj – Alașkert, ora 20:00

Cote calificare: 1.008 CFR, 41.00 Alașkert

Cote 1X2: 1.36 – 5.00 – 9.50

Clujenii au cel mai ușor adversar dintre echipele românești și sunt singurii care au învins în tur. Victoria cu 2-0 din Armenia le asigură calificarea, fiind greu de crezut că Alașkert ar putea câștiga în Gruia la diferență de două goluri. Totuși, partida tur nu a fost una controlată de CFR, statistica fiind chiar în favoarea adversarilor. George Țucudean a decis calificarea încă din tur, prin cele două goluri înscrise, iar el are și cota cea mai mică pentru a marca din nou: 1.85.

FCSB – Hajduk Split, ora 21:30

Cote calificare: 1.65 FCSB, 2.25 Hajduk

Cote 1X2: 1.90 – 3.50 – 5.20

Remiza albă din tur obligă roș-albaștrii să câștige pentru a fi siguri de calificare, fiind eliminați în cazul unui egal cu goluri. Bookmakerii consideră că au șanse mai mari, ținând cont de forma din campionat. FCSB are victorii cu 3-1 și 4-0, iar cei de la Hajduk au strâns doar două puncte din primele 3 etape ale ligii din Croația. Bucureștenii au marcat câte 3 goluri în repriza a doua în 3 din ultimele 4 meciuri și nu au avut vreo partidă în acest sezon în care să puncteze de mai multe ori înainte de pauză decât după. Cota ca FCSB să marcheze mai mult în repriza a doua este de 2.38!

Universitatea Craiova – RB Leipzig, ora 19:30

Cote calificare: 29.00 Craiova – 1.02 Leipzig

Cote 1X2: 9.00 – 5.20 – 1.43

Craiovenii au nevoie de victorie la minim 2 goluri pentru a merge mai departe, lucru foarte dificil împotriva unei echipe de top din Bundesliga. În tur, Leipzig s-a impus cu 3-1, golul Universității venind în prelungirile partidei la al doilea șut. Craiova și-a revenit în campionat, prin victoria de la Călărași, prima a sezonului. Pe noul Oblemenco are un singur meci pierdut de la deschiderea stadionului, iar Leipzig, în runda precedentă, a făcut doar egal în deplasarea de la Hacken.

Leave a Reply